Doska SATA disk ATA - XP stále rebootuje
Moderátor: Moderátoři
p32 píše:Ale kdeže, W98 není blbeček. Na co bys tam potřeboval samoúdržbu, když se tam nic nekazí ? A co bys tam chtěl ladit, když tomu nerozumíš ?Pokud v obou systémech vynecháme hry a přístup na internet, nastavíme tam shodné pozadí, tak mám dojem, že ani nepoznáš o co jde. A modrá okna si budeš muset každý rok dělat v kuchyni při malování. Já se setkal jen s lajdáckým přístupem uživatelů, kteří si přečetl nějakou knížku o počítačích a to ještě ne celou a složili kamarádovi jeden počítač přes sobotu nebo neděli.
Ano... A keď si to prečítaš ešte raz, zistíš že blbý vždy nemusí znamenať zlý a nie je všetko zlato, čo má zlatú desktop tému.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
Maskot píše:No tak,za blbecka W98 nepovazuji,a XP?V provozu denne cca 10 hod. vcetne pobytu na internetu.Jeste bych rad vedel jak se do nich ten jak pises konik dostane??Neco takoveho jsem jeste nezazil,teda pokud nepocitam to,ze jsem to tam zatahl umyslne na zkousku.Mas opravdu sverazne nazory na OS a PC.
Stačí si prečítať definíciu Trójskeho koňa a to "úmyselne" možno prehodnotíš.
Maskot píše:Definici vim,ale porad jsi nerekl kudy a jak se tam dostane,pokud nechci.
Neviem kam sa takto chceš dostať, ale dobre. Free aplikácie, antivíry nepoznajú všetko, niektoré sa chovajú ako packy (či už rar alebo zip)... A nehovorím o tom, keď niekto hľadá pomoc u rusov. Ja používam virtual machine, takže som z najhoršieho von. A zabúdaš že tu nehovorím o svojich problémoch ale o problémoch vo všeobecnosti, o tých čo často riešim. Viem že ak nechceš, vírus sa ti do PC nedostane(aj keď takýto ideálny stav stojí veľa práce/alebo financií). Problémy majú užívatelia - sekretárky, ktorí sú pohodlní a W nie je natoľko dokonalý, aby ich sám uchránil.
p32 píše:michalnb píše:Toto jsem fakt asi nepochopil. Zkus mi to ještě jednou vysvětlit jinak.
Napísal som: ...W98 pôjde aj 20 rokov... Nechaj XP 4-5 minút bez pohybu a sleduj ako si začne "upratovať" na disku.
A tie spomínané registre, kde XP často kazí zápis. Tento problém s registrami je tu už od čias WinMe, 98 však tieto problémy nemal.
Je tedy pravda, že každá XPéčka po instalaci je více jak nutné odladit, tzn. povypínat všechny bonzhlášky, aktualizaci ničeho ničím a úpravy z venku pro připad funkce na internetu. To hlavně dar za lepší přístup k woknům pro všechny laiky, co potřebují obrázky, aby nemuseli tolik číst.
p32 píše:Aha, tak to jsem to špatně četl.
Je tedy pravda, že každá XPéčka po instalaci je více jak nutné odladit, tzn. povypínat všechny bonzhlášky, aktualizaci ničeho ničím a úpravy z venku pro připad funkce na internetu. To hlavně dar za lepší přístup k woknům pro všechny laiky, co potřebují obrázky, aby nemuseli tolik číst.
Tak, tak. Všetkému sú na vine laici, pretože celá politika Mrkvosoftu závisí na nich.