2 din autoradio-help
Moderátor: Moderátoři
-
sas
2 din autoradio-help
-
CR3ATUR3.2008
CR3ATUR3.2008 píše:galjo píše:Foto ešte asi nemá. A my zase nemáme veštecké gule , aby sme špecifikovali čo to je to bezejmenne autoradio ktere ma rozbity 2 din 7 tft display.
a nema na mysly ty NO NAME autoradia Made in Zluti clovickove
neboli DVD na 3 tis?
Jo to uz se asi nikdy nedovime
Jinak zajimalo by me jak je to s provozovanim techto radii mimo vuz. Na aukru je kupa velmi slysnych radii za slusne ceny prave diky tomu ze sedi do konkretnich vozu napr. to VW. kdybych si to koupil do traktoru myslite ze by to slapalo? V aute original komunikuje s Rj.
sas píše:zdravim dostalo se ni do rukou bezejmenne autoradio ktere ma rozbity 2 din 7 tft display,nebylo nikdy namontovano tak jsem ho zapojil na baterii,ale jen tam neco piska na tlacika nereaguje.musi se pred instalaci odpajet nejaka pojiska nebo podobna blokace.kde se da sehnat nahradni display.diky
- Přílohy
-
28042009009.jpg- (218.44 KiB) Staženo 111 x
-
28042009012.jpg- omlouvam se ,ale driv to neslo pac radio synovec vozil sebou v aute,i kkdyz nevim jestli to foto pomuze .dik
- (121.34 KiB) Staženo 129 x
CR3ATUR3.2008 píše:galjo píše:Foto ešte asi nemá. A my zase nemáme veštecké gule , aby sme špecifikovali čo to je to bezejmenne autoradio ktere ma rozbity 2 din 7 tft display.
a nema na mysly ty NO NAME autoradia Made in Zluti clovickove
neboli DVD na 3 tis?
Nemas nejaky link nebo kontakt. Potreboval bych pekne 2 din radio za hubicku do laguny kterou prodavam. Hledal jsem, ale vsude tak kolem 5-6 tisic