Multifunkce HP PSC 1315
Moderátor: Moderátoři
Multifunkce HP PSC 1315
Dostal jsem tuto multifunkci, že je rozbitá. Skener funguje, problém je s tiskem. Tiskárna si při tisku či kopírování vezme papír, vozík přejede zleva do prava, kde přes cartridge přejedou gumové stěrky. Nyní už by měla tiskárna tisknout, ale spojka brání cartridge opět "vyjet" s pravého rohu (viz obr). Když ručně vytáhnu papír (který je v tiskárně zajetý napůl), a stisknu pokračovat, cartridge z rohu normálně vyjede. Rozmontoval jsem tedy mechanickou část tiskárny a žádnou závadu jsem nenašel, žádné ulámané zoubky, nic. Bude to tedy asi v elektronice. Večer sem ještě hodim videozáznam (nebo je zde ve formátu mp4: http://uloz.to/1706630/tisk.mp4 ), jak to funguje/nefunguje. Měl někdo s touto multifunkcí či jejím klonem podobný problém?
- Přílohy
-
v normálu.jpg- (119.26 KiB) Staženo 198 x
-
Zaseknutá.jpg- (111.33 KiB) Staženo 214 x
Inak sa mi prave podarilo dodrbat tu pasku so znackami, po ktorej jazdi hlava. Bolo to zasvinene, tak som to cistil a vycistil som aj cast tych znaciek
Ja som to vcera totalne rozobral a pred chvilou som to zlozil (cele vycistene) - a napriek tej dodrbanej paske to bez problemov funguje.
Inak som mal v zdroji nafuknute a vyschnute elyty - na primare 100uF/400V totalne bez kapacity (ESR nekonecno a 33pF...), dalej 1uF/400V tak isto, 10uF/25V zvysene ESR a napriek tomu to fungovalo.
- Přílohy
-
zaseknut__205.jpg- (112.39 KiB) Staženo 230 x