Odhad ceny NTB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lepo

Odhad ceny NTB

#1 Příspěvek od Lepo »

Prosim vsechny zasvecene. Kolik bych mel asi dat za tuto konfiguraci. Velmi dekuji za kazdy tip. Dotycny rekl at neco nabidnu. Dekuji

procesor: AMD turion 64 X2 1,99
HDD: 80GB
Grafika: nividia ge force 8400gs
ram:1024 DDR3
dvd vypalovačka s light skribe
monitor 15,4 lesklý colorshiev
repráky :altec lansing
web camera 1.3 megapixel
wifi
dálkové ovládání k notebooku
čtečka pam karet 5in1
snímač otisku prstů
značka HP
rok záruka s krabicí a kompletním balením bez škrábanečku jako nový
+systém windows vista home premium +licenční štítek
michalnb
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od michalnb »

Okná jehoVista a 1024MB RAM nejdu moc dokopy. Síce je DDR3 o kus rýchlejšia, no 1024 je tak akurát pre XP. Ale 80GB HDD? V takejto kombinácii to pôsobí ako úlet. Mohol si pripísať aj typ - HP DVXXXX (predpokladám že sa jedná o Pavilion). Zisti si aj stav batérie, inak to bude ďalšia investícia(origo tak 100eur).
:pc:
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od drabek06 »

Mě se zdá divný to DDR3, podle mě tam bude spíš klasika DDR2. Grafika by ty DDR3 mohla mít, ale o tý tu není moc psáno . . .
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

Nevěřím že tato sestava existuje. Procák AMD a grafika Nvidia ?
DDR3 jsem ještě v nb neviděl.
Hdd určitě není taky originál.
Takže za takovou sestavu bych řekl děkuji pěkně koupím jinde.
Asi tak
Internet - metla lidstva
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Hlavne si zisti vyrobcu a typ toho notebooku :!: A potom si to over na jeho webe.
MaTTo

#6 Příspěvek od MaTTo »

rezis píše:Nevěřím že tato sestava existuje. Procák AMD a grafika Nvidia ?
DDR3 jsem ještě v nb neviděl.
Hdd určitě není taky originál.
Takže za takovou sestavu bych řekl děkuji pěkně koupím jinde.
Asi tak

zostava taka existuje FSC ma napr. amilo pa2548, kazdopadne nic s nvidia 8400 alebo 8600 by som nekupoval, odchadzaju tie grafiky strasne casto, nemyslim si ze je tam DDR3 to ozaj skorej DDR2 bude, samozrejme ze grafika je naletovana na doske takze sa meni cela doska ... pavilion = velmi zly zarucny servis , ja by som dotoho nesiel, je to casovana bomba mat taku konfiguraciu s vadnou grafikou a turionom ----
predpokladam ze ten procak je AMD Turion TL-60 coz je dalsi problem a meni sa to jak na beziacom pase spolu s doskami
budto ti to ponukne za velmi vyhodnu cenu alebo nekupovat lebo po zaruke bude oprava kazdopadne nerentabilna takze dobre zvaz ci to chces
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
rezis

#7 Příspěvek od rezis »

MaTTo píše:zostava taka existuje FSC ma napr. amilo pa2548, kazdopadne nic s nvidia 8400 alebo 8600 by som nekupoval, odchadzaju tie grafiky strasne casto, nemyslim si ze je tam DDR3 to ozaj skorej DDR2 bude, samozrejme ze grafika je naletovana na doske takze sa meni cela doska ... pavilion = velmi zly zarucny servis , ja by som dotoho nesiel, je to casovana bomba mat taku konfiguraciu s vadnou grafikou a turionom ----

Je možnbé že F-S toto má. U HP jsem se s tím ještě nesetkal. Ale je taky pravda, že děláme jen pozáruční servis. Tedy k novinkám se nedostanem. A ta kombinace AMD - Nvidia je prapodivná.
Pokud je to Pavilion tak ruce pryč i kdyby byl osazen čímkoli. Nejde na to nic sehnat. Dokonce i blbá klávesnice je problém. Pokud odejde např. invertor v záruce mění se selý díl s lcd. Prostě montážní celek. Pokud odejde po záruce tak se něco přizpůsobuje- Ono celý servis HP je neštěstí obecně.
Napřl. na Acer, Asus, FS, IBM, ... se dá cokoliv sehnat. Na HP nic.
Stejhně nechápu dnešní dobu kdy jsou lidi úplně unešeni z nb který má displej 17a více palců. Jaké to jsou super stroje. Jen nechápu co má něco takového společného s nb.
Osobně jsem preferoval IBM (mám T43p)
Teď co to převzalo Lenovo je to děs a hrůza. Takže další bude asi DELL (už jen kvůli možnosti navrhnout konfiguraci, 3leté záruce a když se to pokazí přijede nejpozději další parcovní den technik přímo domů to opravit) A to jsi myslím pro člověka který na tom opravdu pracuje je rozhodující.
Internet - metla lidstva
rnbw

#8 Příspěvek od rnbw »

Videl som Dell Latitude E6400 - a velmi prijemne ma prekvapil spracovanim aj konfigurovatelnostu (a tiez tym, ze tam bol chipset aj wifi Intel). Mal som otvoreny aj spodok - je tam jeden velky kryt a mozes vsetky karty vymienat, vsetko je mini PCIe.
Cust

#9 Příspěvek od Cust »

ale u starší Dpětistovkové řady byl stejný problém se servisem - měnily při sejném problému, který řeší Jave (ve vedlejším vláknu) celou desku... a ta byla mnohem dražší než u konkurenčních noťasech
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Mourek »

V práci bereme dříve IBM, nyní Lenovo a bez problému. Jinak NB s Athlonem bych vzal jedině zadarmo nebo za flašku.
Lepo

#11 Příspěvek od Lepo »

HP Pavilion DV 6550 EC

Cetl jsem prispevky a nejdu do toho. Moc dekuji
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“