DIWAY S-3000FTA

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lepo

DIWAY S-3000FTA

#1 Příspěvek od Lepo »

Prosim Vas nemate nekdo schema nebo alespon napad kde ho hledat? Deti maji v pokojiku tento prijimac a po ctvrtecni bource kdy tesne v radu vterin 3x za sebou vypadla a zase naskocila elektrika pise, ze neni zadny signal. Pritom na parabole jsou 2 quady a ostatni vystupy jedou OK. Ted rano kdyz jsem se vratil z prace jsem tam zkousel jiny prijimac a ten maka OK. Diway jsem preflashoval a zadna zmena. Moc dekuji za napad se schematem.
RadekB

#2 Příspěvek od RadekB »

Vadny tuner nebo neco v jeho napajeni.
Zmer vystupni napeti pro LNB, musi byt 13/18V +/- 1V podle polarizace, pokud sedi, zmer napajeni tuneru, zkontroluj zvlneni, napeti je tam nekde napsano a pokud je to OK, reklamuj pokud je v zaruce, pokud neni vyhodit, tuner byva dost drahy a do FTA satu se nevyplati kupovat jako ND
Lepo

#3 Příspěvek od Lepo »

RadekB píše:Vadny tuner nebo neco v jeho napajeni.
Zmer vystupni napeti pro LNB, musi byt 13/18V +/- 1V podle polarizace, pokud sedi, zmer napajeni tuneru, zkontroluj zvlneni, napeti je tam nekde napsano a pokud je to OK, reklamuj pokud je v zaruce, pokud neni vyhodit, tuner byva dost drahy a do FTA satu se nevyplati kupovat jako ND

Napeti pro konvertor tam samozrejme (bohuzel) je. Kluci koukaji hlavne na ocko, KIKU a super RTL. Proste ty detske slataniny. Na tuneru je na muj vkus na malo pinech nejake napeti. Proto jsem prosil o schema. Chapu prijimac je relativne za babku, ale jen tak ho vyhodit mi prijde lito, ale presto "RadkuB" dekuji za prvni reakci
jave

#4 Příspěvek od jave »

Kdyby jsi pred cca rokem resil vadu stejneho prijimace, ktery mimochodem nesel vubec. Totalni mrtvola. Po par telefonatech ti dovozce poskytl kompletni schema "bohuzel s vodoznakem dovozce" a rekl ti at ti slouzi, ale v zadnem pripade nedavat dal, dodavatel z Ciny si to nepreje. Co by jsi udelal???? Zajima me tvuj nazor.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
RadekB

#5 Příspěvek od RadekB »

jave píše:Kdyby jsi pred cca rokem resil vadu stejneho prijimace, ktery mimochodem nesel vubec. Totalni mrtvola. Po par telefonatech ti dovozce poskytl kompletni schema "bohuzel s vodoznakem dovozce" a rekl ti at ti slouzi, ale v zadnem pripade nedavat dal, dodavatel z Ciny si to nepreje. Co by jsi udelal???? Zajima me tvuj nazor.

Pokud si to dodavatel preje a vysel ti vstric, respektoval bych to.
jave

#6 Příspěvek od jave »

RadekB píše:
jave píše:Kdyby jsi pred cca rokem resil vadu stejneho prijimace, ktery mimochodem nesel vubec. Totalni mrtvola. Po par telefonatech ti dovozce poskytl kompletni schema "bohuzel s vodoznakem dovozce" a rekl ti at ti slouzi, ale v zadnem pripade nedavat dal, dodavatel z Ciny si to nepreje. Co by jsi udelal???? Zajima me tvuj nazor.

Pokud si to dodavatel preje a vysel ti vstric, respektoval bych to.

Souhlasim s tebou. Dat to dal nemohu (uz kvuli budouci spolupraci), ale chtel jsem ho nakopnout. Diway sem vozi pouze jedna firma z Trince a at zkusi zavolat a zapusobit. Tak nejak jsem to myslel. Kazdy vcetne "LEPO" at si to prebere po svem. Hezky vecer vsem
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “