otváranie info.txt súboru

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jandu

otváranie info.txt súboru

#1 Příspěvek od jandu »

Ak otváram súbor *.txt, otvára sa v programe Notepad.exe. Problém je ten, že od určitej doby sa mi to ovára v minimalizovanom okne. Na prečítanie potom musím maximalizovať. Poradí niekto, kde a čo nastaviť, aby sa to rovno otváralo v max. okne?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
hafca

#2 Příspěvek od hafca »

V maximalizovaném okně se mi nikdy TXT neotevíral. Většinou se otevře ve velikosti v jaké se zavřel. Zkus si ho myší roztáhnout tak, aby bylo okno skoro přes celou obrazovku a pak jej zavři. Mělo by si to pamatovat poslední velikost okna.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
jave

#3 Příspěvek od jave »

Ano nejen posledni velikost okna, ale pamatuje si to i zda mas nastaveno zalamovani radku nebo ne.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
jandu

#4 Příspěvek od jandu »

Ďakujem Vám - je to tak a je to vyriešené. Musel som to niekedy nedávno zmenšiť na minimum a zabudol som na to.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od workhard »

Muj mrkvošrot explorer si mrcha zapamatuje jenom zmenšení okna. Už ho mám takhle malilinkatej :evil:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“