tesla PR41 dá se to ještě použít?

Bezdrátová pojítka, vysílací a přijímací technika, diskuze o VF technice, zařízeních a konstrukcích, konstrukce a parametry antén

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

tesla PR41 dá se to ještě použít?

#1 Příspěvek od bu2520 »

Objevil jsem ve skříni tyhle 2 staré "ručky" s nabíjecí stanicí je to ještě vůbec v dnešní době použitelné? Tuším to běhá někde na vkv 77Mhz
Davidus
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od Davidus »

určitě, vcelku slušné parametry. Pokud s tím nechceš dělat klidně i za něco vyměním.
Davidus2

#3 Příspěvek od Davidus2 »

koukam že v tomhle pásmu sdílenky nejsou :roll:
bu2520

#4 Příspěvek od bu2520 »

no já mám právě podezření, že už to pásmo není povolené, pro radiostanice
Davidus2

#5 Příspěvek od Davidus2 »

tak sem se ptal a opravdu volné není, jedině vyměnit krystaly a přeladit.. fuj..
Vysílat bys s tím na tomhle kmitočtu neměl, buh ví kdo tam je. Sdílenky sou na 80MHz a tam je povolený 1W a ruční stanička. ČTU samo o sobě nic nedělá, ale pokud by tě někdo prásknul tak musí jet... lidi sou všelijací.
Ty ručky vypadaj docela nově, jsou ještě funkční?
bu2520

#6 Příspěvek od bu2520 »

právě , t ojen že jsem cosi hledal ve skříni a v jedné krabici byly schované, teda nikde jsem je nefotil tak jsi je nemohl vidět v jakém jsou stavu, určitě mají v háji baterky, proto že se pamatuju, že mi je kdysi nechal člověk proto že se mu investice do baterek zdála velká. Ale tvrdil, že jdou, jen dlouho nevydrží, ale takových tvrzení jsem slyšel. jednou michlap přinesl monitor, že večer na něm dělal a ráno už nešel a já ho otevřel a chybělo vn trafo :twisted:
Davidus2

#7 Příspěvek od Davidus2 »

já mam takovou nepěknou zkušenost taky, ale s radiostaničkou.. PMR zvláštní že nevysílá.. a taky nemuže když vevnitř chybí anténa a koncovej stupeň. :lol:
Do těch stanic se myslím musí nechat udělat akupack na zakázku.. klasický tam nejdou pravděpodobně.
Kdybys pro to nemě využití, kidně i za něco vyměním, znamej to sbírá
Zkusím zjistit ten akupack nebo co to má být
Odpovědět

Zpět na „Bezdrátová technika a technologie, VF technika“