BLAUPUNKT-PEUGEOT nejde zapnout help

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Mirek77

BLAUPUNKT-PEUGEOT nejde zapnout help

#1 Příspěvek od Mirek77 »

Prosím o pomoc s radiem blaupunkt. Je to original z peugeotu 206 s kazetovým přehrávačem a externím displejem. Nejde zapnout. Nevím co s tím 8O . Děkuji za pomoc!
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

Mirek77 píše:Prosím o pomoc s radiem blaupunkt. Je to original z peugeotu 206 s kazetovým přehrávačem a externím displejem. Nejde zapnout. Nevím co s tím 8O . Děkuji za pomoc!
A poistky máš dobré ?? Jedna je v aute a druhá v rádii, Na konektore rádia musia byť pri zapnutí klúča na dvoch kontaktoch + 12V.
Mirek77

#3 Příspěvek od Mirek77 »

Pojistky jsou OK. Na ISO konektoru je vše co má být. Ze začátku to prý šlo zapnout na třetí pokus. Teď zapnout nejde. Ani nenaskočí zadání kodu. Když to zapnu přez zdroj. Tak to po zapnutí bere skoro 500 mA asi po půl minutě to spadne na 0. Může to dělat koncák? Dík za rady!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od workhard »

Nenabíhá procesor. Taky jsem tu jedno podobný měl,šlo zapnout tak na 10tý pokus. Vyhodil jsem to. :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Mirek77

#5 Příspěvek od Mirek77 »

Také mne napadl procesor, ale nemám s tím zkušenosti. Vyřešeno! Rádio letí do elektroodpadu! Dík za rady a pomoc
wendys
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od wendys »

Mirek77 píše:Také mne napadl procesor, ale nemám s tím zkušenosti. Vyřešeno! Rádio letí do elektroodpadu! Dík za rady a pomoc

nevyhazovat! Odpoj na chvíli baterii v autě a znovu zapoj a na 100% ti to půjde zapnout. :D
Když můžu, tak pomůžu!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od workhard »

Uber jednu nulu u těch procent :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
rudis

#8 Příspěvek od rudis »

podívej se na propojení předního panelu s rádiem , nějaký takový rádio jsem opravoval a byly tam skoro všechny přívody odpojené .V autě to trochu drželo pohomadě ,ale rádio se samo vypínalo , případně ani nešlo zapnout.Nevím přesně jaký to byl model ,ale bylo to origo rádio do "Pažouta" nebu Citroen , takový s tím zahhnutým předním panelem.
R.
wendys
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od wendys »

on ten problém totiž není v autorádiu, ale v tom disleji, který je v autě. Stačí to jenom odpojit do napětí a znova připojit. Mám osobně odzkoušeno! :D
Když můžu, tak pomůžu!
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“