CTV 2840
Moderátor: Moderátoři
- JindraBla
- Kontaktovat uživatele:
CTV 2840
kondik píše:Trochu krkolomne si to napísal, čiže v podstate neviem čo chceš. Mám to chápať tak že ty chceš aby po zapnutí napr. DVD sa ti automaticky zapol aj TV?
Ja mam Thomsona kde kdyz je ve ST-BY a privedes na 8 scartu 12V tak se zapne, ale to myslim CTV neumeji. Mozna se pletu a mozna to myslel uplne jinak.
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
JindraBla píše:Já myslím , že jsem to napsal dost zřetelně, u jiného TV (OTF 472, 445) zapnout ze ST-BY videem nebo DVD zapnout jde.Buď je to chyba Ovepeček a TDA9363 to neumí , nebo je chyba v IO ,nebo špatné tovární nastavení.
Tak já jsem toto nyní u své OTF 445 vyzkoušel.445 byla ve ST-BY,zapnul jsem satelitní přijímač OPENBOX-810,ale TV 445 zůstala nadále ve ST-BY,takže nevím.
otakarv píše:JindraBla píše:Já myslím , že jsem to napsal dost zřetelně, u jiného TV (OTF 472, 445) zapnout ze ST-BY videem nebo DVD zapnout jde.Buď je to chyba Ovepeček a TDA9363 to neumí , nebo je chyba v IO ,nebo špatné tovární nastavení.
Tak já jsem toto nyní u své OTF 445 vyzkoušel.445 byla ve ST-BY,zapnul jsem satelitní přijímač OPENBOX-810,ale TV 445 zůstala nadále ve ST-BY,takže nevím.![]()
Ne Planar to nema a ani 472.
JindraBla píše:Tak musím "jave " oponovat ,protože OTF472 mám a zapinání ze ST-BY videem,DVD i tunerem jde.
Deti ji maji v pokojicku a schvalne jsem to po tomto prispevku zkousel a nic. Treba vada, treba vice mutaci, ale ta nase nejde. Vcera kolem 18 hod jsem to zkousel. Ale jinak o nic nejde. 445 mam v dilne jako zkusebni. Jedna uplne z prvnich a napisem Planar a take nic