Panasonic TX-29DM1P rozostřený/zvět. rozměr

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

Panasonic TX-29DM1P rozostřený/zvět. rozměr

#1 Příspěvek od Peta-cb »

Zdravím pánové. Mam tu už několikátý den tento stroj chassis CP-521F a nedaří se mi na něj vyzrát. Obraz je rozostřený viz foto trimr focus je již na kraji Naměřená napětí zdroj Udáno/naměřeno: a)132V je 130V b)14V je 12V c)12V je 11,85V d)14V je 12,5V. Na stabilizátorech 5V sedí. VN trafo a)37,5V je 37,5V b)13,5V je 12,8V c) 185V je 139V!! myslel jsem že elit bude vadný ale bohužel na obr. zes. mne tato vada zas nesedí žeby to bylo rozostřené... Dále byl obraz velmi tmavý i zhasínal. Musel jsem přidat na VN abych něco viděl. Nesetkal jste se někdo s něčím takovým??. dík Obrázek Obrázek Z loga NOVA tedy jaho "fleku" :) je vidět roztažení.
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Peta-cb »

kondik píše:
Peta-cb píše:Nesetkal jste se někdo s něčím takovým??

áno, vymeň trafo :wink:
No tak toho jsem se přesně obával že to tak dopadne neboť "naděje umírá poslední" :( no což. Dík za odpověď tedy :wink:
neregistrovany

#5 Příspěvek od neregistrovany »

stretol som sa aj s tym, ze bola vadna báň. Ale v 90 percentach je to trafo...
Jonapo

#7 Příspěvek od Jonapo »

tiež si myslím ,že je to VN trafo
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Peta-cb »

708,- z AME budiž :-) No pánové moc dík. Jak ho vyměním tak dám vědět výsledek
jave

#9 Příspěvek od jave »

Peta-cb píše:708,- z AME budiž :-) No pánové moc dík. Jak ho vyměním tak dám vědět výsledek

Zkus Montelu na Knezkodvorske. U Jesli uz nejsou a neco doprodavaji. Jen tam zavolej a uvidis. Ja tam par veci za lepsi peniz koupil. I Kdyz je pravda, ze hned v unoru kdyz to rusili u Jesli
Přílohy
Montela.jpg
(40.3 KiB) Staženo 146 x
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Peta-cb »

jave píše:
Peta-cb píše:708,- z AME budiž :-) No pánové moc dík. Jak ho vyměním tak dám vědět výsledek

Zkus Montelu na Knezkodvorske. U Jesli uz nejsou a neco doprodavaji. Jen tam zavolej a uvidis. Ja tam par veci za lepsi peniz koupil. I Kdyz je pravda, ze hned v unoru kdyz to rusili u Jesli
To máš pravdu žeby něco mohlo být pani snad i něco bere ještě, zkusím. Dík. Škoda že to s nimi takle dopadlo, kousek jsem to měl... Teď už nejvíce ty antény, sat, apod. Chlapy jedou co vím snad soukromě někde.
jave

#11 Příspěvek od jave »

Peta-cb píše:
jave píše:

To máš pravdu žeby něco mohlo být pani snad i něco bere ještě, zkusím. Dík. Škoda že to s nimi takle dopadlo, kousek jsem to měl... Teď už nejvíce ty antény, sat, apod. Chlapy jedou co vím snad soukromě někde.

Servis padnul totalne 31.12. Vetsinou kdo mel moznost tak to ma doma. Ale porad tam maji mraky nahradnich dilu. Dopoledne jsem tam uspel s dalsi hodne starou veci.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Peta-cb »

Takže skutečně to bylo vadným vnt. Maluje jak nová. Pánové dík vám moc za rady a pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“