Toshiba 218Q6S pripojnie k set top boxu fibernet
Moderátor: Moderátoři
Toshiba 218Q6S pripojnie k set top boxu fibernet
Dakujem
To ti niekto bude ťažko vysvetlovať , ked nevieš prečítať či je tam napísané Video IN , prípadne Audio IN. alebo OUTcolqhoun píše:Zdravim vlastnim starý televizor Toshiba 218Q6S a v zadu su dake cinche ale neviem ci je to len na zvuk alebo aj na video a chcel by som to pripojit cez chince k set top boxu od orange ale nie som si isty ci to pojde lebo to nema scart a chcel som to pripojit ako dalsi televizor do detskej izby.Ak niekdo vlastnite tento televizor ocenil by som vase poznatky a nazory.
Dakujem
colqhoun píše:Zdravim vlastnim starý televizor Toshiba 218Q6S a v zadu su dake cinche ale neviem ci je to len na zvuk alebo aj na video a chcel by som to pripojit cez chince k set top boxu od orange ale nie som si isty ci to pojde lebo to nema scart a chcel som to pripojit ako dalsi televizor do detskej izby.Ak niekdo vlastnite tento televizor ocenil by som vase poznatky a nazory.
Dakujem
colqhoun píše:Dik za pomoc problem vyrieseny.... vsetky cinche su biele a tak dva su audio in a tie pod nimi audio out takze telka je nepouzitelna a skonci asi v zbernom dvore odpadu
Ty ani neumíš pořádně napsat, kolik těch CINCHů vlastně je (předpokládám, že 4: tj. 2 nahoře a 2 pod nimi).
Je málo pravděpodobné, že budou všechny pro AUDIO (L-IN, R-IN a v druhé řadě L-OUT, R-OUT) - takto stará telka určitě není STEREO a tudíš předpokládám, že spíše budou:
VIDEO-IN (žlutý) a AUDIO-IN (bílý) a v druhé řadě: VIDEO-OUT (žlutý) a AUDIO-OUT (bílý).
Podívej se pořádně, jestli jsou opravdu všechny bílé a nebo jsou 2 z nich skutečně žluté
Pak by nebyl žádný problém v propojení SCART-TV (STB) a CINCHe-IN (TVP) - vždyť takto se i před lety připojovalo VCR(video) k TVP
colqhoun píše:Slusne som sa opytal,ci niekto ten tv nepozna nakolko to riesim na dialku po telefone ale ako vidim uroven je tu "vysoka".Myslim ze fora a poradne su prave o tom podelit sa o znalosti, ale skor sa z toho stava hyde park ako oaza poznania.
Samozrejme dakujem za vsetky prispevky.
Ale nic jsme se nedověděli - jak jsi to vyřešil?
Byly tam ty 2 žluté (VIDEO-IN a VIDEO-OUT)
colqhoun píše:Tvrdil mi jeden znamy ze tie IN cinche su preto ze je to stereo vstup kazdy zvlast oddeleny a vnutri nejaky mix co robi so sterea plnohodnotne mono lebo telka je mono a zase ze tie dva OUT cinhce su tam na to aby sa tam mohl pripojit zosilovač rovno ze je to 2 x mono vystup tak fakt neviem ale fakt su vsetky 4 biele a pri jednej dvojici je sipka dole a nieco ako znacka dakej pasky dve kolieska spojene ciarou a druha dvojica to iste ale sipka opacne.Tak to je vsetko.Dilema vlastne vnikla ci ta paska co je tam je znacka pre audio alebo aj video.Manual k dizpozici bohuzial nebol.Tot vsjo
Tak tedy: dvojice "šipka dovnitř" - VSTUPy (IN), druhá dvojice "šipka ven" - VÝSTUPy (OUT). Které jsou VIDEO a které AUDIO lze zjistit i "zkusmo" - nic se neodpálí