Rozebrání dveří na Golfu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rezis

Rozebrání dveří na Golfu

#1 Příspěvek od rezis »

Ahoj vzhledem k tomu, že se mi včera v autoservise auto Heller zničeho nic zvedl tlak. Když mi tvrdil ten borec u chrastících dveří, že nerezonují a že je to v pořádku. To že to jedny dělají a druhé ne nějak nebral v potaz.
Chtěl jsem po nich namontovat ještě repro do zadních dveří. Jenže hoši zjistili že tam nejsou dráty takže to je pro ně nereálné.
Prostě opravdu značkový servis.
Nemáte někdo myslím ELSA kde je jak rozebrat zadní dveře a postupně plasty na prazích ať si to natáhnu sám?
Se značkovým servisem už nechci nic mít společného a když půjdu do neznačkového nedělám si iluze.
Jedná se o VW Golf Plus r.v 08
Popřípadě. Nevíte kde stáhnout novou ETKU a ELSU
Etku 7 mám doma a v té není přesný model takže vyhledávaní čehokoli je maras.
Internet - metla lidstva
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Myslím že v tom neznačkovém ti to udělají bez remcání.
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

xxxe píše:Myslím že v tom neznačkovém ti to udělají bez remcání.
Trochu dost průser je záruka. Do něčeho drbnou a ...
Internet - metla lidstva
Mysteri

#4 Příspěvek od Mysteri »

A práve o to ide, aby si nestratil záruku, skús sa obrátiť na iný značkový servis /aj keď to bude ďalej/ a uvidíš. Ak tam uznajú a odstránia závadu, môžeš sa sťažovať potom priamo výrobcovi na ten prvý servis. V TN to bolo takto s OPELom :roll: Zákoš po xxx zákrokoch na jeho voze sa nasr.l, kontaktoval priamo Nemcov, tí mu dohodli servis v Brne. Tam všetko uznané, a v TN menené vedenie servisu. Už dva roky servis OPELa je v TN vraj O.K. :lol:
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

Je to opravdu děs a hrůza. Kolega mi říkal vše na papír při reklamaci a schovávat i jejich vyjádření. Že měl podobný problém s octavii kde mu blblo řazeni a až vyloženě vyžadoval vyjádření co bylo měněno a děláno písemně začali s ím něco dělat. Ono totiž po třech reklamcích a přezkoumání znalcem by prý měl nárok na vrácení peněz i kdyb se jednalo o sebemenší nefunkční kravinu.
Pro mě je to ale zatím pocit bezmoci a zoufalství
Internet - metla lidstva
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“