Chlapek rikal, ze ma pevnou cenu - 20,- za kus ceho budu chtit
Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Chlapek rikal, ze ma pevnou cenu - 20,- za kus ceho budu chtit
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
rnbw píše:No pekne - mozno bude aj fungovat.
Tak vez je opravdu v podstate funkcni. Suflik na CDcka chodi dokonce lip nez na me stare, neseka se a krasne presne vystavuje CDcka pod laser. Byly tam jen mechanicke zavady a to jeste nejspis zpusobene tim jak to nekdo hodil na zem. Docela me mrzi, kdyz vidim jak se zachazi s takovou funkcni veci
Dokonce i laser cte jako novej. Opravovat to ale nanestesti nema cenu, je prasklej plexi kryt displaye a pokriveny plechovy kryt. Ja dve stejny veze nepotrebuju a nikdo to v takovym stavu stejne nekoupi. Tak holt zbude na nahradni dily, asi z ni vyberu ten suflik a vymenim to na sve.
A kutilmile - nelituju tě
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jinak chlapek co to tam hlida, ma takovou tu unimo bunku plnou ruznych veci co mu tam lidi nanosili. Docela jsem koukal, co se tam da videt
V nejakym filmu jsem videl neco podobnyho, nekdo tam sbiral vsechno mozny co se muze nekdy hodit, nejakej starsi ceskej film to byl. Myslim ze to byla nejaka chajda v lese.
forbidden píše:V nejakym filmu jsem videl neco podobnyho, nekdo tam sbiral vsechno mozny co se muze nekdy hodit, nejakej starsi ceskej film to byl. Myslim ze to byla nejaka chajda v lese.
Slavnosti snezenek, byl to Hanzlik a nesbiral to, ale levne kupoval.
"Koupil jsem 50 desek za korunu kus...25 jich hraje jenom do polovicky, ale zbyvajicich 25 zase od polovicky do konce...No nekupte to, kdyz to bylo tak laciny"
stepa píše:...No nekupte to, kdyz to bylo tak laciny"
to znám...když člověk stárne a léta přibývaj tak má (chorobnou) tendenci a závislost, ne-li přímo obsesi...sbírat staré krámy, vraky poáč: to je škoda vyhodit, to se může ještě hodit. mně není hanba ani zatěžko vymontovat funkční repráky, desky a moduly ze starého TV, rádia nebo PC co stojí venku v dešti u kontejneru...není to na léčbu u dobrého psychoanalytika ??? naštěstí, nemám tak velké skladovací prostory