Po připojení monitoru ke zdroji se rosvítí pouze pravá strana (asi je druhý invertor nebo trubice v háji) a na monitoru se střídají 3 základní barvy.Ještě jsem to nerozebíral ani nemám s tímhle monitorem zkušenosti takže nevím,jestli je to při odpojeném vstupu normální (většinou se na monitorech objeví pouze nápis "no signal").Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost než se do toho pustím abych nehledal dávno nalezené?Díky za každý nápad.
Predpokladam ze se ti to podsvetleni do 3s cele vypne zjisti ktery invertor vystup je funkcni a na to odzkousej druhou vybojku jestli bude svitit.Jestli to je AOC lm 727,729.To snad melo dva konektory na vybojky.
Ty jo muzes to fotnout zevnitr? Sviti jen jedna strana? Divny. Nevím o žádném monitoru co by měl podsvit po stranách. Když už tak se používá ze všech stran a navíc pokud jede jen jedna část podsvitu tak se to vyhodnotí jako chyba a má zhasnout úplně.
Tak pánové,já se omlouvám za mystifikaci,to podsvícení je v pořádku,jen to při plném světle tak vypadalo,ta levá půlka resp. levý horní roh je zatemněný při odpojeném kabelu(foto).Dnes jsem koupil redukci DVI-VGA a připojil monitor,běží to v pohodě až na jednu "drobnou" vadu a to je( viz foto).Takže asi na odpis nebo znáte nějaké řešení???