Porucha vytáčení alarmu, schema
Moderátor: Moderátoři
Porucha vytáčení alarmu, schema
mám alarm z Lidlu, viz foto, funguje dobře, ale při každé bouřce kdy v okolí cca do 5 km udeří blesk, zablokuje pevnou linku a přestane při alarmu vytáčet číslo,ačkoliv indikuje vytáčení. Nemáte někdo schema zapojení, nebo nevíte poradit co na tom může odcházet? Stalo se mi to už u třetího kusu.Nepomohlo ani připojení telefonu k alarmu přes přepěťovou ochranu BELKIN. Díky za pomoc.
- Přílohy
-
alarm.jpg- (148.11 KiB) Staženo 230 x
Na schemu narazit nemas sancu a aj keby, uvidis tam procesor a maximalne nejaky operak pre pir. Aj ked to na 99% nema zmysel, skus vymenit polovodice na strane tel.linky a dopln nejaku rozumnu ochranu (dutnavku na 150V). Mozno to potom vydrzi o jednu burku viac. No aj tak bude nasledovat kup..
nevíte jakým způsobem do budoucna ochránit proti statické elektřině toto telefonní připojení? Píšete doutnavka, ale jak ji zapojit? Nebo je i něco jiného? Spoléhal jsem na přepěťovou ochranu BELKIN, používám ji k počítači a píšou , že je téměř všemohoucí, avšak v tomto případě nepomáhá. Nevím proč. Dík za rady.
Bohužial tie reklamácie robia a záručná doba je u nich dodržaná. Osobne som tam zopár poškodených zákazníkov poslal a do mesiaca a niekedy aj skorej mali bud nový kus , alebo opravený. Čo sice pre opravárov neni moc dobré , ale čo už..mihal píše:kup, chvilku pouzi, zahod, kup.. Reklamacia a zaruka sa tam nejako nehodi.![]()
Na schemu narazit nemas sancu a aj keby, uvidis tam procesor a maximalne nejaky operak pre pir. Aj ked to na 99% nema zmysel, skus vymenit polovodice na strane tel.linky a dopln nejaku rozumnu ochranu (dutnavku na 150V). Mozno to potom vydrzi o jednu burku viac. No aj tak bude nasledovat kup..