Jakou televizi?
Moderátor: Moderátoři
-
MirekD
Jakou televizi?
Dík, Mirek
umožnuje menší spotřebu TV,110 stupňú maji pouze větší televizory.
V současné době již výroba TV s obrazovkami pomalu končí,tak jedině něco z bazaru,dá se jistě sehnat pěkná televize...i v opravnách se dají koupit
opravené,funkční televizory se zárukou...za rozumnou cenu.
-
MirekD
Považoval jsem odchod té C425 konečně za důvod ke koupi nového TVP, za těch 18 let, co spolehlivě sloužila, jsem k tomu prostě důvod neměl. Ale jak to vidím, asi zkusím pořídit opravenou obrazovku z Retonu a pojedu na tu C425 tak dlouho, jak jen to půjde, časem snad dosáhnu na LCD.
To shánění už asi vzdám, opravdu to zřejmě nemá smysl.
Dík za pomoc, Mirek
-
MirekD
Upřímně, i mě připadají takovéhle domácí manévry nepřiměřené té situaci. Zdá se mi, že cca 1500,- za novou obrazovku není tak špatná volba. Vyměním si ji sám, nic dalšího to už stát nebude.
Mirek
-
MirekD
-
MirekD
MirekD píše:44 cm, to by se použít dalo, dík, je to pro mě první konkrétní informace o nějakém typu s touto hloubkou. Proti OVP nic nemám, v práci jsme jich mívali víc kusů, běhaly 24 h denně a dosahovaly pozoruhodné životnosti i spolehlivosti. Do ní bych šel hned.
Každopádně souhlasím s tím,abys radši pořídil OVP 2550 než nechal renovovat C425.Byli by to vyhozené peníze.Ještě mám pro Tebe jeden nápad jak s tím nábytkem.Zákazníci kterým se nevešla telka do stěny na hloubku to vyřešili tak,že si nechali vyrobit desku o těch 5 cm delší a tu přišroubovali do nábytku.Tím ten problém vyřešili bez posunování stěny a bourání zdi.OVP tento typ tv loni uplně přestal dodávat,ale po urgencích od zákazníků(a není jich málo) ji mají opět v nabídce.Tak neváhej a ber než ji zase přestanou vyrábět.
Re: Jakou televizi?
MirekD píše:Můžete mi prosím někdo poradit, jestli se na našem trhu vyskytuje nějaký TVP, kterým se dá nahradit stará Color 425 - tedy úhlopříčka obrazovky 56 cm nebo víc a vejde se do prostoru 79 x 55 x 42 (!) cm? Všechny TVP, které jsem zatím objevil, mají hloubku skříně o dost přesahující těch 42 cm. Vyhoví leda LCD, ale ty jsou zatím příliš drahé. S CRT jsem nenašel nic, spousta obchodníků ani rozměry neuvádí.
Dík, Mirek
Ahoj ja poznam jeden tv je to znacka Thomson 21DC320 a rozmery (s x v x h) v mm: 630x460x380, takze hlbka iba 38cm. dufam ze som ti pomohol