Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
stepa píše:Botky dobry...co to udela za deste, ci v louzi je otazkou
no...staré LP analogy se též (někdy) přehrávaly na mokro - kvůlí snížení šumu a praskotu ohraných nosičů...akorát že na CD může kapka vody zapůsobit jako optická čočka a rozostřený laser pak ztrácí stopu
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
stepa píše:Ty hajzliky jsou dost stary, ale je to vyborny..."instalovany" snad nekde v Japonsku.
To je viac ako pravdepodobné(aj podľa zostrihu toho človiečika na obrázku v pravom dolnom rohu). Môže to byť sranda takéto adrenalínové s.anie. Len aby sa niektorým akrofóbnym jedincom extrémne nezúžil ritný otvor.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
stepa píše:Jeste to mohli dotahnout tak daleko, ze cim vic bys tlacil, tim rychleji bys ujizdel z mustku...proste tam dat velke LCD kolem
To by šlo jednoducho - laserový teplomer s automatikou na zameranie najteplejšieho bodu na tele a tú rýchlosť čo spomínaš riešiť vyhodnocovaním zmien teploty (keďže svaly sa vplyvom sťahovania zohrievajú a u niektorých supertlakerov sa zvyšuje aj teplota v okolí očí a na čele). A keď to z dotyčného vyjde všetko (aftershit úľava) vplyvom vypotenia sa rapídne zníži telesná teplota a zároveň rýchlosť. !!!CIEĽ!!!
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pop, Rock, Techno, Disco, Metal atď. poznám. Ale ,,Trafo music" som videl až teraz Chce to zvuk a trpezlivosť. Kliknite si na tej stránke aj na iné videjka... TESLA väčne živá /alebo lepšie povedané živý/ http://www.youtube.com/watch?v=LVDmjnCQ1g4
V roku Léta Páně 1984,když jsem byl pracovně v Japonsku a seděl v jedné restauraci,slyším prd,prd,prddd.Okolo mě přeběhl asi tříletý capart v"botaskách".V podpatkách světelného LEDhada a při došlapu vycházely ty zvuky.