Ardo WD1000X návod k obsluze

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vasekpetr1

Ardo WD1000X návod k obsluze

#1 Příspěvek od vasekpetr1 »

Dobrý den, sháním návod na obsluhu této pračky. Podařilo se mi ji rozchodit - neodstřeďovala. Zjistil jsem přehozené konce vinutí pro motor odstřeďování. Teď bych ji chtěl předat majiteli i s návodem k obsluze. Na stránkách ardo.cz jsem nic takového neobjevil.
Děkuji za pomoc.
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

Majitel ked kupoval práčku dostal aj návod na použitie, ale aj tak to nikto nečíta , tak neviem prečo to zoháňaš. Jedine že by si mu ty chodil hovoriť čo je v tom návode písané. :idea: Tie papiere čo k práčke dostali ... nikto nevie kde sú.. a tam bol aj nejaký návod??? to sú slová , ked sa pýtaš kde majú návod.
vasekpetr1

#3 Příspěvek od vasekpetr1 »

Majitel (můj známý) pračku dostal jako nefunkční dar. Mě požádal, zda bych mu ji nerozchodil. To se jakosi povedlo, leč na přední straně pračky jsou u programátoru pouze nápisy v italštině. Proto jsem chtěl nějaký třeba i oskenovaný návod, co italské termíny znamenají a jak se ovládá sušička. Nebo odkaz na třeba i podobný návod.
vasekpetr1

#5 Příspěvek od vasekpetr1 »

Pa rúsky moc nepanimáju, ale zkusím to.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“