Grundig chassi K1
Moderátor: Moderátoři
Grundig chassi K1
Problém je v tom že nejde spustiť zo STB.Napajacie napätia su OK.Inpulzi z DO idu až k procesoru.Keď že je osadeny VCT 49X3E a v starších prispevkoch som sa dozvedel že sa jedná o procesor pochybnej kvality,tak sa chcem uistit že chyba je v ňom .
kozoka píše:Tak da se sehnat přimo ze zastoupení firmy Grundig Videoporgress Praha ale ta cena bude okolo 800 kč. Podívám se jestli ho mám někde doma ještě. Měl sem jeden nový poslední kusivan116 píše:Oprava predpokladam nerentabilna,nepodarilo sa my ho najst v ponuke.
Obávám se, že ta cena bude podstatně vyšší. (Je to taky obvod UOC - "placka" s 2x 44 piny po obou stranách - které jsou "cikcak". A to abys tu "konzervu" nejprve odplechoval
Když jsem, někdy začátkem roku, dostal toto šasi na stůl (tuším to bylo ECG-éčko, ale je to totéž. Ten tvp nestartoval.), měl jsem jej "v podezření" taky - naštěstí se nepotvrdilo a TVP jede ještě dnes (byla vada v primáru zdroje). Samozřejmě závada měsíc po skončení záruky
Než jsem se do toho pustil, tak jsem kontaktoval jednoho kolegu, který jej ve VIDEOPROGRESSu Pha kupoval - někdy na podzim (abych byl "v obraze" a mohl zákazníka předem připravit na cenu) - dle něho byla cena cca 1.300,- Kč
Udělej dotaz v Praze - pro objednání ND pak mají na svých stránkách objednávkový formulář (pokud uznáš "rentabilnost" opravy).