Shanim lednicku.

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Shanim lednicku.

#1 Příspěvek od robo »

Shanim kombinovanou chladnicku. Objem mrazaku okolo 90 litru. Lednicku pres 200 litru. Nenamrazovy system a snad A+, tak do cca 20 tisic, nebo neco malo nad. Dvouokruhova, neb dnes sehnat s 2 motory a do dvacky bude problem. Delaji se s ventilatorem uvnitr. Nemam v merku dnesni vychytavky, tim padem nevim co je reklamni trik- zbytecnost a co je dobra funkce ci vlastnost. V obchode radi mlzi a nebo vypichnou info ze tohle vymyslel ten a ten vyrobce a tim padem je tahle funkce nejlepsi u jeho lednicek. Priklad Libherr- No frost. To me tvrdil. Prosim o radu zkusenejsi. Dekuji.
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Tak to na konci jsi mohl napsat na začátku. Kup si co chceš, stejně to za 5-6 let vyhodíš.
kevin_mitnick

#3 Příspěvek od kevin_mitnick »

Ja mam uz 6 let Whirlpool - predchudkyni tehle

http://www.whirlpool.cz/index.php?vyrobek=WBC3746-A+W&l=2&link=3&id=969&tid=1&sp=2

a zatim naprosta spokojenost bez jedineho problemu. Potraviny tam vydrzi 2x dele nez u beznych lednic, nepamatuju ze by se neco vylozene skazilo, spotreba vic nez sympaticka, po 16 hodinach bez proudu mrazak stale v pohode, odmrazujeme a cistime tak jednou za rok a bez problemu staci...
robo

#4 Příspěvek od robo »

Tak model WBC3746 A+W by usel co do velikosti prostoru. Jen mi schazi dvouokruhovy system a no frost. Teda jestli to neni automaticke odmrazovani, to no frost. Cena dobra. A dokonce jsem nekde nasel ze ze pri zakoupeni do 30.6. je zaruka na nahradni dily 8let zdarma. To je taky padny argument. Pri cene 15090 skvele.
kevin_mitnick

#5 Příspěvek od kevin_mitnick »

Jo, automaticke odmrazovani rikaji systemu nofrost. Uvnitr lednice chladi zadni stena, vzduch je nucene prohanen malym ventilatorkem co zajistuje rovnomernou teplotu v celem prostoru lednice.
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Větráky bývají slyšet .
PCmaniac99

#7 Příspěvek od PCmaniac99 »

já mám už asi rok http://www.elektro-kuchyne.cz/kombinovana-chladnicka-electrolux-erb-34402-w-inspire dával jsem za ní v kameném obchodě 12k a zatim jsem spokojen
robo

#8 Příspěvek od robo »

Co jsem cetl tak NO FROST neni totez jak automaticke odmrazovani. Ze lednicka ktera vyzaduje odmrazovani ma otvor kterym odteka zkondenzovana vlhkost. Nevyhodou tohoto otvoru je moznost vniku plisni. Pokud v lednicce najdu otvot jde o model s rucnim nebo automatickym odmrazovanim- nikoliv NO FROST.
xmurgi

#9 Příspěvek od xmurgi »

http://www.elektro-nakupy.cz/kat-lednic ... 2031-cv-ha ja som cerstvo kupil tuto chladnicku. Este neni zapnuta takze prakticke skusenosti z prevadzky nemam, ale z hladiska vybavenia a hlavne spotreby asi najlepsia ponuka na trhu. Jedna sa o jednu zo znaciek fy. Indesit.
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

Indesit opravari neodporucaju. Asi vedia preco.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“