DVD Philips HTS3500S/12 vadný zdroj
Moderátor: Moderátoři
DVD Philips HTS3500S/12 vadný zdroj
nemám schému, JP113 som prepojil 0R - možno to je merný odpor- neviem.
Povodná závada - vadné D103,D102, obhorené JP113- preskočil oblúk na kovové šasy pod doskou zdroja.
- Přílohy
-
Obrázok 002.jpg- (70.99 KiB) Staženo 228 x
-
Obrázok 001.jpg- (60.18 KiB) Staženo 249 x
Ty fotky by mohly být detailnější, možná by bylo lepší použít skener, než mobil.
Ta deska vypadá, že je "jen" oboustraná, to by neměl být problém překreslit.
Na základě čeho si myslíš, že ten JP113 mohl být pouhý měřící bod?
Napětí které vyvolalo ten oblouk se vygenerovalo uvnitř zdroje nebo přišlo z venku? Možná je tam nějaký nabořený varistor nebo transil.
Na té zpětné vazbě je signál?
Fotené to bolo cez webkameru- skúsim foťák.
JP113 je SMD odpor alebo prepojka-podobnú velkostou som našiel s označením 000 a premostuje pin 2 IO na zem spojenú s chladičom
spatnú vazbu som skúšal-tam to asi nebude-menil som TL431 a optočlen
bez schémy sa asi nepohnem.
Nemože byť problém v tom že originál IO má označenie STRNW6856 a ja som ho vymenil za STRW6856 sú zamenitelné alebo je problem v tom N
neviem to zistiť.
Niečo v tomto smere riešili na polskom fore, ale som tomu nerozumel.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1248703.html
Kupiłem 3 układy u różnych dostawców i na każdym napięcia pojawiały się tylko na starcie. Zamontowanie oryginalnego z literką N przywraca prawidłową pracę przetwornicy.
Je mozne obvod SRNW6856 v impulznom zdroji DVD Philips HTS3610 nahradit STRW6856?
Kupil som 3 obvody (STRW6856) u roznych dovozcov a na kazdom sa napatia objavili iba pri starte. Osadenie originalneho s pismenom N navratilo spravnu cinnost zdroja.
(Takmer doslovne).
V inom prispevku bol zaver rovnaky.
Re:Habesan "Musím tě pochválit za celkem slušně sepsaný dotaz, to se u nováčků "
Mozno to bude tym, ze to nerobi ani prvy ani sty krat.