Funai 29D-851

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lubos85

Funai 29D-851

#1 Příspěvek od Lubos85 »

Ahoj zdravím všechny. Kdo mě poradí s opravou videa Funai 29D-851? Po zasrtčení kazety se neuvede mechanika do činosti (kazeta vůbec nezajede,nic to nedělá) a po chvíli se celé video vypne. Při dalším zapnutí se opět po chvíli vypne, musí se ručně posunout mechanika do výchozí polohy a pak už se nevypíná. Hledal jsem závadu ve zdroji,vyměnil jsem elity, ale závada pořád přetrvává. Za radu moc děkuji. :wink:
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

Skus vymeniť aj celú dosku videa.
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od durkovic »

vyčisti Modeswitch, kľudne môže robiť problémy. Označ si ale zakladnú (východziu polohu) ta by mala byť CASSETTE EJECT. čiže kazetový výťah hore.

prajem veľa zdaru pri oprave
jave

#4 Příspěvek od jave »

Poradne prohledno ozubena kola a labyrinty v nich. Funaj na to desne trpi. Ano MODE udelej zcela urcite
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Lubos85

#5 Příspěvek od Lubos85 »

Ahoj Modeswitch jsem vyčistil, po mechanicke strance je to taky v pořádku, ale po zastrčení kazety se nic neděje, nic se neroztočí a po cca 10vteřinách se video vypne. Takže pořád stejný
PavelN

#6 Příspěvek od PavelN »

Ahoj na 99,9% je v kýblu CPST motor protože je na něm i driver pro LD motor. Objednej si ho na www.ame.cz stojí 205,- kč. myslím že vč.Dph. Až tam dáš nový zkontroluj 12v zeneru na sekundáru která ho krmí.
Lubos85

#7 Příspěvek od Lubos85 »

Děkuji za radu CPST motor je v čoudu. Na sekundáru je 12,8V ve vypnutem stavu, při zapnutí je to 14V. Není to příčina poškození obvodu u CPST motoru? Než seženu nový abych ho hned neodpálil.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “