rušička GSM-pomoc
Moderátor: Moderátoři
Ak ma armada nejake spojarske cvicenie tak sa nepyta, ba dokonca je im u prdele ci v 3-4 dedinach naokolo nechytis ani Slovensko1. Nemysli si ze vy ste na tom s ACR lepsie. A keby s tym chcel chalanisko nieco ozaj zarusit, tak by potreboval mat na konci lampu, alebo aspon nejaku 🤐 dobru antenu. Ak tam nahodou aj zavesi na koniec nejaky Vf vykon, kriminalnik z neho isto nebude. GHz-ovy zosik by isto platila katedra, takze mu po bakalarke, pripadne diplomke ostane mozno par integracov, rezistorov, kondikov a to je vsetko.jezevec píše:danci píše:...a pokiaľ by ste nevedeli tak rušička GSM pre študijné účely je povolené!...
Chceš tvrdit, že když vyrobím přístroj, který např. bude rušit příjem rozhlasu a TV v okolí a řeknu, že je to pro studijní účely, tak to můžu provozovat??
Máte to u vás divné zákony.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
danci píše:Je to budúcoročná diplomovka,už mesiac mám zadanie.A je to naozaj na diplomovku.AOS(Akadémia ozbrojených síl) Liptovský Mikuláš,a pokiaľ by ste nevedeli tak rušička GSM pre študijné účely je povolené!Tak ešte raz prosím,keď môžete tak mi pomôžte.
Jeden môj kamoš tam pred pár rokmi chodil na fakultu PVO.... kto ti je vedúci DP, ak môžeš prezradiť ???