Direct Drive + jakou pračku koupit ?? :(

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tatramacek

Direct Drive + jakou pračku koupit ?? :(

#1 Příspěvek od tatramacek »

Jak vidíte ten způsob pohonu bubnu pračky - já mám zase s tou mou Whorlpoolkou prolbem,opět vadné čerpadlo.... Hučí - hrůza děs - nechci tu psát že jej budu kupovat přímo LG ale jen se ptám jaký na něj máte názor - případně jakou koupit pračku do 15000 kč - aby opravdu jela v pohodě... Díkes..
Tazman

#2 Příspěvek od Tazman »

Dneska je to asi o štěstí koupit pračku,která dá aspoň 5 let bez poruchy.
Možná budou zkušenosti drůhých odlišné,ale vřele NEDOPORUČUJU Ariston a Ardo (zkušenost s několika stroji od každé značky doma i v okolí - tu elektronika,tu čerpadlo...).Dneska bych šel do Boschky,docela slevili(doufam ,že ne kvalitě :-) )
workhard
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od workhard »

Zajímalo by mě,čím se liší diamantový buben od obyčejného nerezového :?:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

člověk by čekal že se tu řeší komponenty pro HiFi, pohon talíře a pračka LP, a ono zatím pradláci :roll:
Používám Zanussi, x let bez problémů, decentní výšky a pevné basy, kabel z kyslíkaté mědi 3x1, opticky přiznané okénko s bočním plněním.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od otakarv »

Také jsme doma řešili koupi nové pračky.Původně jsem chtěl ušetřit a starou "TATRAMAT" zpředu plněnou opravit.Byly na ní vytřískané ložiska.Jakmile jsem ji začal rozebírat,mé představy o opravě a nějakém ušetření peněz se pomalu ale jistě rozplývaly,až se nakonec úplně rozplynuly.Pochopil jsem,že oprava nemá absolutně význam.
Syn prošel internet a vybral pár značek ze kterých jsme vylučovacím způsobem vybrali tuto BOSCH: http://www.nakupka.cz/vyrobek/pracka-bo ... ni-plneni/
Máme ji asi půl roku,dcera má stejnou už rok a zatím spokojenost.Doufám že na dlouhou dobu.
První BOSCH výrobek byla lednice s mražákem dole.Slouží už rok k plné spokojenosti.
P.S.Klepu na dřevo,abych to nezakřiknul. :lol:
hafca

#6 Příspěvek od hafca »

Snad jen malá poznámka. Taky jsme před časem vybírali novou pračku a váhali mezi AEG a BOSCH. Nakonec vyhrálo AEG, protože má servis u nás ve městě. BOSCH měl servis nejblíž v Praze a když jsem si spočítal cestovné k případné mimozáruční opravě, tak toho na řešení moc nezbylo.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
tatramacek

#7 Příspěvek od tatramacek »

Máte někdo doma tu LG s tím Direct Drive motorem ? Je opravdu tak tichá,jak všichni povídají....
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“