Mě je to jasný když už máte babu tak vás P nezajímá žejo
Ale než ste ji měli tak neříkejte že to nebylo to hlavní pro vás na netu? bo sem jedinej? teda já a kámoši???????????
Moderátor: Moderátoři
Kája01 píše:Tak se pleteš... ta věta v hospodě nevznikla mi je 14 tak mi by nenalili tak chlastáme s kámošama jinde![]()
Mě je to jasný když už máte babu tak vás P nezajímá žejo
Ale než ste ji měli tak neříkejte že to nebylo to hlavní pro vás na netu? bo sem jedinej? teda já a kámoši???????????
konosuke píše:správně ! sex a erotika po čtyřicítce je proti zákonům (nejenom přírody) zbývá tedy internet, bastlení, restaurace, kamarádi a pivo...
ZdenekHQ píše:Vidíš - trtkat nemůžou, chlastat nemůžou, kouřit nemůžou, ale nějak se mě zdá, že zakázaného nejlépe dvakrát tolik. A ty patnáctky, co u kofoly či piva hulí jak fabrika a jedna židle jim pomalu nestačí, jak kynou ze sezení, hamburgerů a lenosti bych vyhnal někam na brigádu.
Kája01 mimo jiné píše:Tak se pleteš... když už máte babu tak vás P nezajímá žejo, ale než ste ji měli, tak neříkejte že to nebylo to hlavní pro vás na netu? bo sem jedinej? teda já a kámoši?
Kód: Vybrat vše
, hľadanie všemožného SW, hudby,...ZdenekHQ píše:Na druhou stranu ve 14 z něj mluví příroda a bouřící hormony, ale to časem přejde a bude se tomu smát stejně jako dnes my. A už s klidem bude brát i to, že si nevybírá chlap ženskou, ale ženská chlapa, jenom to dělá tak, že on si myslí opak....