sklokeramika Baumatic

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan121

sklokeramika Baumatic

#1 Příspěvek od Milan121 »

Zdravím,teď mi tady dovezli varnou desku a čučím na to jako puk.Má to desku elektroniky s mikroprocesorem ,každá plotna má svůj sedmisegment,tam se asi nastavuje výkon,ale zaráží mě ty senzory.Myslím ovládací hmatníky.Prva jsem si myslel že jsouto nějaké malinké ultrazvuky.Ale je to asi vodivá guma.Ale že je tam mezi tím a prstem ta skleněná deska,to je divný.Žeby to bralo nějaký brum,nebo se něco rozlaďovalo.Nevím.Ale v každým případě to nejde,ale program asi naběhne protože si to po zapnutí pípne.Ale nic nerozsvítí.Nemá někdo tucha?Milan121
janousek

#2 Příspěvek od janousek »

Když věc nefunguje, přečti si návod
Milan121

#3 Příspěvek od Milan121 »

Že vůbec pane ztrácíte čas.Chtěl bych se jednou tak mít.
Dovezl to kamarád,že mu to přestalo pracovat a já se vám pane Janoušek omlouvám že všechno neznám.
Již jsem ale mirně pokročil za tu hodinku a nalezl vadný spoj na jedné 4066,zrovna ta co je u senzoru start.
Zatím to funguje.
Jistě by i mnohé jiné zajímalo jak to pracuje,tak se pochlapte a vysvětlete zde přítomným funkci.Milan121
janousek

#4 Příspěvek od janousek »

Já také všechno nevím, z příspěvku jsem nepoznal, že se jedná o opravu. V tom případě návod nebývá po ruce. Hluboce se omlouvám, že jsem vás urazil, což jsem neměl v úmyslu. Nevěděl jsem, že nemáte smysl pro humor. Pro příště si budu dávat větší pozor na jazyk. Ještě jednou se omlouvám.
Milan121

#5 Příspěvek od Milan121 »

Ale neurazil,to ne!Bylo to myšleno nadnešeně.Ono se spíše říká "selže-li vše přečti si návod".
Mě akorát dokáže nas..... že se musím stále učit.Opravuji již pětadvacet let a s některými spotřebiči se setkám jednou za život.A bude to horší.
Zdar.
janousek

#6 Příspěvek od janousek »

Nic ve zlém, přeji hodně úspěšných oprav. Nemyslel jsem to zle, jenom trochu s humorem. Říká se, že s humorem jde všechno líp, ale praxe bývá kolikrát jiná.
Rostav

Skolokeramika

#7 Příspěvek od Rostav »

Ahoj lidi.
Ta sklokeramika mívá kapacitní senzory. To je ta záhada. Funguje to
přez sklo. Větší legrace je, že na to má vliv i velikost a vlhkost prstu.
Můžete si sám vyzkoušet. Jo a pozor na dětskou pojistku. To bývá taky
legrace.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“