přenosné dvd do auta

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ttgo

přenosné dvd do auta

#1 Příspěvek od ttgo »

Zdravím
Mám možná blbej nápad ale mohlo by to jít
Sehnal jsem si za pák korun přenosný dvd nečte dvd ale cd jo ale to zatim neřešim je tam laser sony a cena je okolo 350,- ale to nechám aš na potom
ale k problému . Potřeboval bych oddělit displej od zbytku a ten monitor zadělat do opěrky v autě .přehrávač bych si zadělal někam k ruce v espace je místa dost pak byh sehnal další špatný dvd apoužil monitor a spojil je dohromady aby jeden přehrávač zásoboval oba monitory pak to celý propojim s autrádiem přes fm transmiter s bluetooth a mám vystaráno

co vy na to šlo by to ???

díky za reakce a nápady
proel64
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od proel64 »

Tak to nebude take jednoduche,ako si to predstavujes.LCD panel od elektroniky neoddelis,pretoze v sklapacej casti sa skoro na sto percent nachadza elektronika k lcd panelu a invertor.Takze od zakladnej dosky do vrchnej sklapacej casti ide klasika biely paskovy vodic plus zopar kablov k invertoru a ako som myslim spravne pochopil tak este hnat dalsi lcd panel tak to uz vonkoncom.Riesil by som to kupou nejakeho lacneho autoradia s dvd mechanikou-napr sencor.Vyuzit vystup video out samozrejme za predpokladu,ze to prenosne dvd ma video in.Jak hovoris,zohnat nejake vadne,napr.co necita...
Odpovědět

Zpět na „Poradna“