Golem P

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
promise

Golem P

#1 Příspěvek od promise »

Má někdo praktické zkušenosti s biologickými čističi odpadů např s Golemem P?.
bu2520

#2 Příspěvek od bu2520 »

mám akorát velmi dobré dlouholeté zkušenosti s čištěním odpadů pomocí sody a octa, pytlík sody vsypu do odpadu a zaliju litrem octa po bouřlivé reakci je odpad jak nový a za pár šupů
Jindra2

#3 Příspěvek od Jindra2 »

Lepší je louh a zalít vroucí vodou, to je pak fofr.
Jindra
promise

#4 Příspěvek od promise »

Ale tyto metody já znám, znám i krtka a pod.Mně zajímá způsob biologického čistění a to, jestli je pravda co uvádějí výrobci a prodejci.
kbulda

#5 Příspěvek od kbulda »

Jindra2 píše:Lepší je louh a zalít vroucí vodou, to je pak fofr.
Jindra

Takhle mi prdla hajzlmísa, dělalo to dost teplo.
PavelFF

#6 Příspěvek od PavelFF »

Náhodou jsem zjistil, že tohle mě taky zajímá. Mám doma samé ženské a v odpadu z vany je dost vlasů, všechno ale nejde vytahat a vana odtéká poslední dobou docela mizerně. Funguje to na vlasy? Přežijí to to novodurové trubky nebo těsnění mezi nimi? Jestli se ptám blbě tak se omlouvám, ale nejsem odborník na odpady?
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

kbulda píše:
Jindra2 píše:Lepší je louh a zalít vroucí vodou, to je pak fofr.
Jindra

Takhle mi prdla hajzlmísa, dělalo to dost teplo.
Stejně jsi ji měl na hovno. :lol:

K tématu,já také používám louh a horkou vodu,ale jen na odpady.Do záchodu bych to nelil.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lukas-Peca »

PavelFF píše:Náhodou jsem zjistil, že tohle mě taky zajímá. Mám doma samé ženské a v odpadu z vany je dost vlasů, všechno ale nejde vytahat a vana odtéká poslední dobou docela mizerně. Funguje to na vlasy? Přežijí to to novodurové trubky nebo těsnění mezi nimi? Jestli se ptám blbě tak se omlouvám, ale nejsem odborník na odpady?

Zkus Savo Razant, je to takový sirup, nalije se to do kanálu a sežere to všechno (kromě novodurových trubek).
Louh s vařící vodou je lepší (Krtek), ale žere to hliník a představuje to daleko větší nebezpečí pro ,,obsluhu"!
No a na ha*zl jedině zvon :)
Hill
Administrátor

#9 Příspěvek od Hill »

PavelFF píše:.... Funguje to na vlasy? Přežijí to to novodurové trubky nebo těsnění mezi nimi? Jestli se ptám blbě tak se omlouvám, ale nejsem odborník na odpady?

Z vlasů louh nadělá něco jako mýdlo a rozpustí je. Trubkám neublíží.
Ale napřed nasyp louh do sifonu a teprve až asi po půlhodině za ním nalej dva tři litry vařící vody.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“