Dreambox 500S origo.

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xxxe

Dreambox 500S origo.

#1 Příspěvek od xxxe »

Tak už se serou i DM500S originál na elytech.Dostal jsem ho zadara že nešla LAN.Elyt C65 u AX88796LF bez kapacity.Ještě nechce kloudně přepínat a ladit takže jsou tam zřejmě další kusy kolem tuneru.Asi špatný někde kolem přepínání 13/18V nebo se pletu?Zkoušel jsem ho hodit schválně na motor a s ním nehne vůbec.Teda někdy kousek,někdy přetočí v pohodě,záleží na co přepnu (H/V).

Neřešil jste již někdo?Díky
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

xxxe píše:Tak už se serou i DM500S originál na elytech.Dostal jsem ho zadara že nešla LAN.Elyt C65 u AX88796LF bez kapacity.Ještě nechce kloudně přepínat a ladit takže jsou tam zřejmě další kusy kolem tuneru.Asi špatný někde kolem přepínání 13/18V nebo se pletu?Zkoušel jsem ho hodit schválně na motor a s ním nehne vůbec.Teda někdy kousek,někdy přetočí v pohodě,záleží na co přepnu (H/V).

Neřešil jste již někdo?Díky
A čo tak skusiť vymeniť AC adapter ktorý to napája.
xxxe

#3 Příspěvek od xxxe »

To jsem udělal jako první.Výsledek stejný.Lan už maká bez problémů.Předtím tam nešel ani nahrát img. atd.
michalnb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od michalnb »

Nedávno som sa práve o tomto bavil s kamarátom, ktorý providuje UPC. Dnešné tchaj-fuj Dreamy sú na takej úrovni, že ich od origo. rozozná iba výrobca podľa S/N. Alebo rozdiel zistí majiteľ tak po 1/2 roku :?
:pc:
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
xxxe

#5 Příspěvek od xxxe »

No právě tady to je naopak,tenhle je originál a má elyty na prd po roce a půl.Má je od klonů z číny menší na velikosti.Jinak hodnoty sedí.Asi ty menší mají míň elektrolytu a dřív vyschnou.Prošlo mně rukama asi 15 kusů DM 500S a vesměs už asi rok samej klon a zatím držáci.Všechny makaj jak maj,pár jich je i na motoru,uvidíme časem.

Jinak jsem dal pro jistotu rovnou všechny elka a dream zas frčí jak ďábel.Točí,přepíná.
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Aky je vyrobca tych elytov?
xxxe

#7 Příspěvek od xxxe »

Na všech je S.I. (neznám).Jsou černý.
rnbw

#8 Příspěvek od rnbw »

Poznam - uz som ich odniekial vyhadzoval...
xxxe

#9 Příspěvek od xxxe »

Hledal jsem u strýčka google ale nikde ani prd o výrobci těhlech šmejdů.
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

Je to jedna z mnohych "znaciek", ktorymi sa nikto nechvali. Dobre vedia, preco.
xxxe

#11 Příspěvek od xxxe »

Jj,doufám že je přestanou dávat.Ale zas na druhou stranu budou k mání 500S za babku až jim to polehá všem co mají tyhle elka v nich.A to tenhle celou dobu jel jen na LNB (žádnej motor).Jen LAN frčela nonstop.
laca

#12 Příspěvek od laca »

[zdravim mam novej dreambox-ma hologram ale vydrzel jen mesic provozu.Po pripojeni napajeni nesviti zel.kontrolka.Shanim nekoho kdo by me pristroj mohl opravit.Diky za odpoved Laca

quote="xxxe"]No právě tady to je naopak,tenhle je originál a má elyty na prd po roce a půl.Má je od klonů z číny menší na velikosti.Jinak hodnoty sedí.Asi ty menší mají míň elektrolytu a dřív vyschnou.Prošlo mně rukama asi 15 kusů DM 500S a vesměs už asi rok samej klon a zatím držáci.Všechny makaj jak maj,pár jich je i na motoru,uvidíme časem.

Jinak jsem dal pro jistotu rovnou všechny elka a dream zas frčí jak ďábel.Točí,přepíná.[/quote]
jopo166

#13 Příspěvek od jopo166 »

snat sa ti ozve niekto s ciech mozno radek b schemu mas u downloadoch
xxxe

#14 Příspěvek od xxxe »

Zkoušel si jinej zdroj?Vem nějaký 12-13V a kolem 1-2A a testni to,mohl ti odejít jen zdroj.Jeden jsem taky reklamoval po týdnu provozu.Jinak se ti na něj můžu mrknout a uvidíme.

To že má hologram neznamená že to není klon.Dával si do něj Gemini?Nebo to lehlo jen tak?
xxxe

#15 Příspěvek od xxxe »

Odepsal jsem ti na tvou SZ ale ještě jsi ji nepřečetl.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “