dvd mechanika (vypalovačka) NEC ND3520A

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
konosuke

dvd mechanika (vypalovačka) NEC ND3520A

#1 Příspěvek od konosuke »

okázale a tvrdohlavě ignoruje dvd-r značky Imation-r a Maxell-r, možná
i další, na které jsem (zatím) nepřišel, nosiče jsou OK poáč na jiném compu LG GSA H55L je vezme a zpracuje. LG je však mladší o cca dva roky, NEC je z bazaru. tedy nevím, nějaký firmware dohrát, aktualizovat či co ? kopírovací SW nero6, shrink 3.2, alco120, ashampoo burning studio 6, free-easy-burner v 3.0.0. CD-R zvládá dokonale, všechny dostupné typy, značky - bez omezení
Přílohy
NEC ND 3520 A.jpg
(10.77 KiB) Staženo 150 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
p32

#2 Příspěvek od p32 »

konosuke

#3 Příspěvek od konosuke »

p32 píše:http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/nec/nd3520.html

dík za info, link, zkusím to nainstalovat, jenomže: jestli není zádrhel
v OS WIN98 SE který to nepustí ? ale (výhledově) řeším nahrát WIN XP home na druhý interní HDD, WIN98 chci ovšem ponechat kvůlí podpoře starých DOS programů
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
pinkey

#4 Příspěvek od pinkey »

Pouze pod win2000, XP a vyšší
excellence

#5 Příspěvek od excellence »

již delší dobu mám v kompu NECa mechaniku k plné spokojenosti, kterou jsem dostal jako nespolehlivou protože stávkovala při CD některých výrobců no a tu jsem flešnul a naučila se i DVD-RAM a LabelFlash na vypalování obrázků, teď se mi hlásí jako ND-4551A, původně to byla taky řada začínající trojkou, musíš prohledat internet, myslím, že jsem to našel na nějakých ruských stránkách, ale to budou už 2 roky zpět
Hodně štěstí při laborování.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “