Sháním knihu "Věrný zvuk"
Moderátor: Moderátoři
Sháním knihu "Věrný zvuk"
-
gu-50
-
gu-50
gu-50 píše:sken je u me doma.. logicky.. kdyz uz sem se s tim takovou dobu zabyval pak cistil scan a posleze si ji nechal vydat i s dalšíma titulama jako základy radiotechniky 1 2... ps.. taky sem si proni jel do olmika do technicke knihovny..
A pointa celého příběhu??? Pokud se s námi chcete nějakým způsobem podělit o svou práci taky by bylo dobré alespoň uvést kontakt kde si lidé mohou Vaše vydání zakoupit.
Osobně nemám čas knihu oskenovat. Pokusím se udělat co bude v mé moci, eventuelně na tu práci někoho znásilním. Jestli má někdo z Vás zájem o konkrétní pasáž tak by v tom nebyl problém. Skenovat víc jak 300 stran je časově náročné
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
zdenoeddie píše:Hlasim sa za styroch o tuto knihu, a je nepekne od ludi co to maju ze na tom chcu silou mocou zbohatnut.................
Kromě toho co je pěkné a co nepěkné existuje něco jako duševní vlastnictví, kompletně dílo vydat znovu bez souhlasu autora nebo jeho dědiců je jaksi cesta před státního zástupce (literární dílo má ochranu duševního vlastnictví 70 let po smrti autora).
I to že si tu často pinkáme rary s AR nebo PE by se nemuselo líbit vlastníkům autorských práv dotyčných redakcí. Něco by se možná dalo ukecat na citaci pro výukové účely.
Nepíšu to proto, abych někoho omezoval a nasíral, ale protože to tak prostě je.
Všem děkuji za názory a odpovědi
Prosím Vás, vy si ze mě děláte srandu, nebo mě jen zkoušíte. !!!!PŘECE O KNIHU!!! Nezlobte se na mě, ale to je hodně hloupá otázka, když si přečtete téma diskuse. Ale už ji nechci. Nejen tady jsem se setkal s dost velkou neochotou až škodolibostí vlastníků originálu či kopie. Díky moc, už ji mám objednanou v knihovně. A kdo ji máte a jste neochotní, tak si ji užijte třeba na ní spěte, já se k ní dostanu tak jako tak, a nakonec mají pravdu někteří diskutující, alespoň neporuším žádná autorská práva a budu mít dobrý pocit.