ATMEGA8L - programuje to nekdo?
Moderátor: Moderátoři
-
Alexxx
ATMEGA8L - programuje to nekdo?
hledam nekoho kdo umi naprogramovat ATMEGA8L. Ja nejsem programator ani bastlir, ale napadl me jeden pristroj, ktery bych chtel sestavit a vyzkouset, zda-li funguje. Asi nemohu nabidnou zadnou financni odmenu, hledam proto opravdu zaryteho nadsence. Vesmes je to velmi jednoduchy "pristroj". Vytvoril jsem obrazek jak by to melo asi tak vypadat. Celkova cena soucastek pocitam tak do 100 Kč (náklady bych uhradil). Programova cast bude urcite minimalni z duvodu velmi jednoduche koncepce.
Obvod by se mel napajet z baterie 2032 (3.7V/200mA) - podle vseho by to melo ATMEGA8L utahnout.
V pripade, ze by mi nekdo chtel pomoci, tak at mi zde necha vzkaz.
Diky moc.
- Přílohy
-
nakres.JPG- (7.87 KiB) Staženo 142 x
-
Alexxx
zpožďovač? Vysvětlím funkci přístroje: ATMEGA8L bude čítat čas 10 minut. Poté spustí blikání LED diod. Stiskem tlačítka se opět nastaví časovač na 10 minut. A pořád dokola. ON/OFF = zandaná/vyndaná baterie z klipsu pro 2032 baterie (stojí asi 20Kč).
Asi si každý řekne, že to je pitomost, ale jde mi o minimální rozměry. Měl jsem už pododbné věcičky, avšak né s tímto procesorem a baterii. Cena a velikost je hlavní.
Tuto věcičku bych rád využívat pro testování stavů snů. Nic víc. Možná později třeba zdokonalil opět o stupínek výš.
Díky
-
Alexxx
-
Alexxx
Obvod si nejak tak dokazu postavit sam na derovanem plosnaku. Nemam ale programator a assembler jsem mel pred xx lety na skole.
Zajima se nekdo?
-
Alexxx
-
Stan3
http://www.gme.cz/cz/index.php?product=967-172
-
Alexxx