michalnb píše:Niektorí ľudia majú trochu skreslené predstavy dlhodobým poberaním vysokej mzdy...
No, nevim na co narazis, ale kdo se snazi, ten ma. 3 mesice shanim schopneho technika na elektro slaboproud s platem kolem 20tis. a nikoho nemuzu sehnat, kazdej max. 8 hodin denne a same vyhody. Kdyz dotycnemu reknu, ze pracovni doba je dle potreb zakazniku a po cele CR, polovina odpada hned. Ono penize se vydelat daji, ale casto ne snadno. Jinak neboj, taky jsem 10 let delal ve fabrice s pichackama a priblblym sefem a platem vyrazne nizsim.
michalnb píše: Podľa mňa, kto je chytrejší a prečúra providerov, nech si to užije.
Ano, kdo to umi a dela pro zabavu, tak je me to vicemene jedno.
michalnb píše:Ak by sa im to nepáčilo, nech ho zamestnajú a dajú mu taký plat, aby nemusel vážiť v ruke každú korunu. Doba je na H.
Jinak chces rict neco jako - kdyz na to nemam tak si to ukradnu ?
michalnb píše:Ja by som mal ešte jednu offtopic otázku: Ako je to s koncesionárskym poplatkom po zavedení takejto "káblovky"? Neplatí v tomto prípade koncesionársky poplatok poskytovateľ?
Ne, konc.poplatek plati majitel TV prijimace (nebo R prijimace) Co je na tom k nepochopeni ?