Spoje tepelně namáhané.
Moderátor: Moderátoři
Spoje tepelně namáhané.
Ta myšlenka bodování nabitým ellytem je zajímavá. Mohla bys být konkrétnější? Alespoň přibližně, pokud jsi to již praktikovala.Myslím tedy kapacita, napětí..
Taky by se hodil tip na prodej malinkatých keramických izolačních korálků. Za komančů se to prodávalo v elektrách, teď na to nemůžu narazit.
stasek píše:Andrea:To čidlo je odporové, vlastně bude součástí regulátoru TRS, který pracuje na principu Wheatstoneova můstku. Přesnost měření postačí +- 20°C
Ta myšlenka bodování nabitým ellytem je zajímavá. Mohla bys být konkrétnější? Alespoň přibližně, pokud jsi to již praktikovala.Myslím tedy kapacita, napětí..
Používala jsem to na bodování termočlánků, kondenzátor 2 x 4,7mF, napětí od 10V pro 0.25mm tloušťku až po nějakých 50V pro 0.5mm. Záleží dost na co se to boduje. Jeden pól zdroje jsem měla na vzorku a druhý na kleštičkách, ve kterých jsem držela termočlánek. Ten jsem dala těsně nad povrch vzorku a klepnutím kladívečkem jsem ho přibodla. Je to třeba vyzkoušet, chce to trochu cviku a taky to chce vyzkoušet kam připojit + a kam - a taky sílu úderu.
- Přílohy
-
DSCF3805.JPG- (126.39 KiB) Staženo 106 x