LG 29FS2RNB-ZP Chhassis MC035EF

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
juca

LG 29FS2RNB-ZP Chhassis MC035EF

#1 Příspěvek od juca »

Zdravim,mam vadny IO na poz. IC900. Je to RGB kon. LM2423TE. Neviete niekto kde sa da kupit, alebo nejaky ekvivalent? Nedari sa mi ho nikde najst. dik
juca
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Měl by jít objednat z Aswa, ale asi by to bylo na dlouho. Ani cena není příliš vstřícná (cca 300Kč). Spíš bych sháněl něco z vraku..

Killroy
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

Cez AVELMAK sa dopytuj na:

LM2423 IC
9429027
0IPRP00031A
LG
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

juca píše:Zdravim,mam vadny IO na poz. IC900. Je to RGB kon. LM2423TE. Neviete niekto kde sa da kupit, alebo nejaky ekvivalent? Nedari sa mi ho nikde najst. dik

Zhodou okolnosti mam na opravu tiez ten isty TV. Ja mam vsak tazko identifikovatelnu zavadu. Po zapnuti TV naskoci na obrazovke len nezasynchronizovany obraz a TV sa potom hned vypne a takto to koluje. Dostal som sa az ku videoprocesoru. ktory som ohrial fenom a TV sa rozbehol. Potom som ho naopak ochladil sprejom. Nic sa v tej chvili nestalo, TV bezal dalej, ale ked som ho vypol a hned nato zapol, opat sa prejavila zavada. Ten procesor je na doske aj s inymi suciastkami, takze neviem presne dedukavat mojou metodou, ci je zavada prave v tom procesore. Meral som to aj oscilom, ale tiez neviam z toho presne identifikovat zavadu. Studeny spoj by to nemal byt, avsak to moze sposobovat hociktora suciastka SMD, ktora je vedla spominaneho procesora.
Dufam, ze sa mi to podari dotiahnut do uspesneho konca, kedy do tohto vlakna este raz napisem, co bolo pricinou zavady.
juca

#5 Příspěvek od juca »

Tak mam to vyriesene, kolega mi vypomohol z vraku po blesku, je to OK.
juca
cabernet

#6 Příspěvek od cabernet »

juca píše:Tak mam to vyriesene, kolega mi vypomohol z vraku po blesku, je to OK.

A doska F-box z toho vraku je v akom stave? Mininalne by som ju potreboval poziciat, ak je to mozne.

Dakujem.
juca

#7 Příspěvek od juca »

cabernet píše:
juca píše:Tak mam to vyriesene, kolega mi vypomohol z vraku po blesku, je to OK.

A doska F-box z toho vraku je v akom stave? Mininalne by som ju potreboval poziciat, ak je to mozne.

Dakujem.

F BOX je vadny, neprezil burku.
juca
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“