Zkušenosti s paměťovým osciloskopem UT2025C
Moderátor: Moderátoři
"Stisknutím tlačítka Force spustíe sběr dat, i když nebyla nalezena
platná spouštěcí podmínka. Tlačítko nemá vliv, pokud už byl sběr dat
ukončen. "
U digitálních osciloskopů jiných výrobců to aspoň takto funguje. Při nastavení spouštění časové základny NORMAL nebo SINGLE a úrovně spouštění mimo zobrazovaný rozsah, to znamená, že nebude časová základna spuštěna od snímaného signálu, lze pomocí tlačítka FORCE spustit ručně časovou základnu a zobrazi na obrazovce průběh signálu po stisku tohoto tlačítka.
-
Návštěvník
http://www.tipa.eu/cz/osciloskop-uni-t-utd3042ce-40mhz/d-116889/
Po přečtení příspěvků v tomto vlákně mám obavy aby uváděné informace byly pravdivé. Za reakce předem děkuji.
- feliz_navidad
Aby to nevyznělo, že bijáky od Uni-trend jsou špatné - vůbec ne. I ta 2025 je velice slušný biják (zobrazuje ochotně i víc než 60MHz) Jenom neumí ukládat na USB disk a měnit jas displeje. Příjemná je funkce RECORD - až půlmegový záznam s možností prohlížení snímek po snímku.
Proč nechceš UTD2042CE? Je menší a má všechno co ta 3000-ková řada.
- feliz_navidad
Co se týče životnosti - já mám UT2025 necelý rok, takže nemůžu posuzovat. Ber to ale tak, že za 8900,- máš digitální biják se šířkou pásma 40MHz (on půjde mnohem výš, ta moje UT2025 "umí" i 60MHz, samozřejmě nekalibrováno), za to nekoupíš ani 2x20MHz analog. Dva roky máš záruku a zbytek neřeš.