JVC LT-32A80SU zamek

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ccarloss

JVC LT-32A80SU zamek

#1 Příspěvek od ccarloss »

Pri nastavovani,vyhledavani programu a ukladani pozic doslo k vypadku eletriky a po znovu najeti TV automaticky vyhledal a ulozil programy a nejak se i zakodoval.Pri stlaceni menu a pohybu sipek vyskoci z menu,pri stlaceni info je videt zamek PR IDENT. Volali jsme do servisu a oni rikali,ze musi nahrat novej soft. Tak jsem se chtel zeptat jestli by to neslo odemknout bez nahravani noveho softu.
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

ccarloss píše:Pri nastavovani,vyhledavani programu a ukladani pozic doslo k vypadku eletriky a po znovu najeti TV automaticky vyhledal a ulozil programy a nejak se i zakodoval.Pri stlaceni menu a pohybu sipek vyskoci z menu,pri stlaceni info je videt zamek PR IDENT. Volali jsme do servisu a oni rikali,ze musi nahrat novej soft. Tak jsem se chtel zeptat jestli by to neslo odemknout bez nahravani noveho softu.
Zkus to v servisním meny: současně na Do stiskní Mute a Info. v tom meny pak dej Reset
ccarloss

#3 Příspěvek od ccarloss »

Do SM sem se dostal ale nic jako reset jsem nevidel. V menu pod 0 jsem nasel VCTP STATUS - TRNCLC 5, TRNCLY 5, LTICF 0, LTIGA2 0, LTOCOR 3, LTIGAI 8, CTIBW 0, CTILP 1, CTIGAI 3, CTICOR 1, BSTGAI 0, GSTGAI 3, STCGAI 1, STCANG 3, BSTYS 15, GSTYE 7,GSTYS 1, STCYS 10, BSTYG 3,GSTYR 0, GSTYG 0, STCYG 1, PKCF Bracha by tam chtel aspon nastavit aoutomat. mod obrazu 4 : 3 momentalne tam ma full mod.
kozoka

#4 Příspěvek od kozoka »

ccarloss píše:Do SM sem se dostal ale nic jako reset jsem nevidel. V menu pod 0 jsem nasel VCTP STATUS - TRNCLC 5, TRNCLY 5, LTICF 0, LTIGA2 0, LTOCOR 3, LTIGAI 8, CTIBW 0, CTILP 1, CTIGAI 3, CTICOR 1, BSTGAI 0, GSTGAI 3, STCGAI 1, STCANG 3, BSTYS 15, GSTYE 7,GSTYS 1, STCYS 10, BSTYG 3,GSTYR 0, GSTYG 0, STCYG 1, PKCF Bracha by tam chtel aspon nastavit aoutomat. mod obrazu 4 : 3 momentalne tam ma full mod.
Tak bohužel směr servis
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“