Vyměnil jsem attiny2313 za nový a ten zas hlásí invalid signature fffffffff. Takže asi bude problém taky s programátorem. Ani ten kondentátor na resetu nepomohl.
Tak si v tom udělej pořádek. Pak když máš podezření, že se procesor náhodně resetuje, tak si na začátek mainu dej bliknutí LEDkou, kterou už pak jinde v programu blikat nebudeš. Když bude LEDka blikat, víš, že se program restartuje. Také má ten procesor registr MCUSR, ze kterého se dá zjistit, jestli nastal reset a z jakého důvodu.
Jak máš nastavené fuse bity?
U toho druhého attiny jsou defaultní fuse bity, snažil jsem se měnit lfuse aby to bylo pro hodnotu krystalu nad 8MHz ale asi marně. Stejně se to chová když vytáhnu z čipu napájení.
Přesně jak píše Andrea, když mi něco nefunguje, dám do programu na důležitá místa různé funkce typu 2x zablikej, když tu projedeš, 3x zablikej nebo zablikej oběma diodama apod. a tím vidím, kudy vlastně program chodí. Pak se lépe hledá chyba. Také jsem již jednou "vyblikával" hodnotu registru. Také mě to pomohlo. Zjistil jsem, co se mi přijme (zda-li správná hodnota či nesprávná) a s čím pracuje poté program. Jó, musíme si vypomoci jak to jen jde.
Tak už jsem na to přišel. Opravdu byl problém s napájením. O to zajímavější je, že tyto problémy se vyskytovaly jen se zapnutým pwm, jinak diody jsem problikávat zkoušel a vše fungovalo. Dal jsem nový stabilizátor a je pokoj. Nikdy by mě nenapadlo, že ani kondenzátor 1000uF to nedokáže vyfiltrovat.