Práve preto som myslel že by bolo treba dva SG3525, na každú polvlnu zvlášť, pretože pri logickom spojení výstupov diódami je možné na ich spoločnom výstupe meniť šírku od nuly do prakticky takmer 100 percent, pri nezapojenom Rd je deadtime minimálne, vhodné na spínanie desiatkami kHz, čo by ani nebolo treba tak moc, myslel som že ak by bol na každú polvlnu zvlášť IO, tak by to mohlo byť výhodné, na oboch by sa dal chybový zosík využiť privedením príslušnej polvlny referenčnej sínusovky a napäťovej spätnej väzby z výstupu na presné riadenie šírky impulzov na ovládanie mostu

Viem že teoreticky by sa to malo dať jednoducho vytvoriť pomocou operákov a komparátorov, ale práve u nich by bol asi problém so zaručene správnymi impulzami pre most, tie PWM integráče majú výhodu, že majú dobre vymyslené to vyrábanie výstupných impulzov, sú zabezpečené RS-kom aby nemohli na výstupe vzniknúť viacnásobné pulzy alebo iné blbnutia, už som objednal zvyšok súčiastok, tak potom to poskúšam či by to takto nešlo urobiť

Práve som rozmýšľal nad riadením mostu bez spätnej väzby, ale pokiaľ by to bolo nastavené na sínusovku pre veľký výkon na výstupe, tak pri klesaní odberu by sa sínusovka začala približovať obdlžniku, pokiaľ by bola nastavená na menší výkon, tak pri jeho narastaní by sa začala meniť na trojuholník, či nie? Tak nejako si to predstavujem