Jak v eaglu vygenerovat DPS

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
qw

Jak v eaglu vygenerovat DPS

#1 Příspěvek od qw »

Už si připadám jak tumpachovej. Všechno jsem v eaglu prohledal, google taky a nenašel nic jak vygenerovat s board editoru DPS. Je tam akorát CAM processor, který podle všeho slouží pro kód pro strojovou výrobu. Jak mám dostat DPS nejlépe jako obrázek skutečné velikosti(aby to odpovídalo velikosti součástkám)?
Andrea

#2 Příspěvek od Andrea »

qw píše:Už si připadám jak tumpachovej. Všechno jsem v eaglu prohledal, google taky a nenašel nic jak vygenerovat s board editoru DPS. Je tam akorát CAM processor, který podle všeho slouží pro kód pro strojovou výrobu. Jak mám dostat DPS nejlépe jako obrázek skutečné velikosti(aby to odpovídalo velikosti součástkám)?

Buď ho vyexportuješ jako obrázek, Export je v menu File nebo CAM procesorem vyrobíš podklady ve formátu PostScript a nebo ho vytiskneš na virtuální tiskárně do PDF (pokud ji máš). A stačí hledat tady v sekci software, už se to tu probíralo několikrát.
qw

#3 Příspěvek od qw »

Díky. Vypadá to že to stačí v CAM ozrcadlit a je to. Ještě jeden dotaz: dá se v auto routeru v board editoru nastavit šířka spojů?
Andrea

#4 Příspěvek od Andrea »

qw píše:Ještě jeden dotaz: dá se v auto routeru v board editoru nastavit šířka spojů?

Auto router nemám a tudíž nepoužívám, takže nevím, ale předpokládám, že se to nastavit dá.
qw

#5 Příspěvek od qw »

No když to dělám ručně tak není problém, ale na toto nastavení auto router nereaguje a v něm jsem nic nenešel.
Odpovědět

Zpět na „Software“