MB-odpalena Hardiskom???

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dudo02

MB-odpalena Hardiskom???

#1 Příspěvek od dudo02 »

Pekne zdravim.
Takze.Mam tu kamosov PC.Pracoval v mozzile a zrazu stmavol monitor a nic sa nedialo.LED na HDD v kuse svieti a nie blika...

Moje podozrenie padlo na zdroj-rozobral som ho(je to smejd z ciny) a samozrejme nafuknute kondiky...Tak som skusil iny zdroj,ale ziadna zmena.Tak som pichol procesor do druhej MB pripojil zdroj(PC nabehol) a takto som zistil,ze je vlastne zla MB...
Tak som na funkcnu MB napojil Hardisky z kamosovho PC-su 2...A to sa stalo osudne funkcnej MB...Nastala rovnaka situacia ako pri povodnej MB-monitor nenabehne a HDD LED svieti v kuse... :(
Nestretol sa niekto s podobnym problemom?Moze byt,ze HDD ma taku poruchu,ze odpali MB?Ak ano,ako zistim ktory z Hardiskov je zly,bez toho aby som musel odpalit dalsiu MB?Predpokladam,ze zly bude systemovy disk,nakolko sa ta LED na HDD sprava ako sprava...Ale nie som som isty...

Za postrehy dakujem...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Zapoj mu jen napájení a proměř všechny piny, jestli někde náhodou není 12V.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
dudo02

#3 Příspěvek od dudo02 »

Dikes za typ a sorry za mylne info...

Nakoniec som zistil,ze MB-dy a aj HDD-sky su v poriadku,ale blbne procesor-niekedy nabehne a niekedy nie :? .
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

No ved preto, nezdalo sa mi to.

Podobne divny procesor som uz videl.
Niekto mi doniesol na opravu dosku aj s CPU (nejaky Sempron do socketu A), ze to nefunguje. Doska vyzerala OK, tak som dal moj procesor a normalne to islo - oprava vyriesena. Zaujimave ale bolo, ze potom som ten jeho procesor vyskusal v inej doske a fungoval. Tak som ho odlozil. Ked som ho za nejaky cas chcel pouzit, uz nefungoval vobec.
dudo02

#5 Příspěvek od dudo02 »

Aj mne to bolo divne...Tento je CELERON sock. 775.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“