Smazaný seznam ICQ

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TuTi_fruTi

Smazaný seznam ICQ

#1 Příspěvek od TuTi_fruTi »

Zdravím,
mám takovy problem...onehda jsem si reinstaloval PC a zkousel jsem linux...v linuxu jsem spustil komunikator "PIDGIN" a v něm se mi ztratila cca polovina kontaktu....myslel jsem ze ve winu to bude OK ale neni to tak....dají se ty kontakty nejak nechat zaslat z netu treba??..;)
dekuji
patt_01
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patt_01 »

Jestli jsou smazaný, tak je asi zpět neseženeš, budeš muset si je natahat znova... Mam taky pidgina a něco podobnýho se mi taky stalo, měl jsem nějaký kontakty dvakrát, tak jsem jeden smazal a po resetu pidgina už tam nebyl ani ten jeden, pak jsem předělal kódování na UTF-8 a pak to bylo už dobrý..
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od PabloX »

Nebol si prihlaseny na dakom inom PC? Tie kontakty sa ukladaju tusim aj do PC, ak si bol prihlaseny na inom PC pozri do adresara C:\Documents and Settings/uzivatel/Application data/ICQ/tvojecislo/ (adresare su skryte)
Mal by si tam mat subory s priponou *.mdb a jeden cislo.fb
V nom sa nachadzaju cisla a nicky kontaktov. Ale musel by si sa pozret na dake ine PC kde si bol predtym prihlaseny a ziskat tie subory. Dobre je si spravit zalohu tychto suborov pre podobny pripad ako si zazil ty.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“