Sháním knihu "Profesor Elektron radí a informuje"

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

Sháním knihu "Profesor Elektron radí a informuje"

#1 Příspěvek od CZJKP1 »

Dobrý den

Možná si o mě pomyslíte že jsem blb, budu se snažit vyjadřovat se co nejsrozumitelnějš aby jsme dospěli k výsledku.

Tak k věci:

Když jsem byl malý tak jsem měl knihu tykající se antén atd. a jednoho dne mě táta donutil při probírání věcí ať ji vyhodím a já jsem to blbec udělal :( . A nyní bych ji rád sehnal ať už v digitální nebo tištěné podobě a nemohu si na nic vzpomenout. Vím že to byla tenká knížečka, nevázaná, myslím ve formátu A3, a její desky měli oranžovou barvu a byl tam kreslený obrázek televize, na název si bohužel nevzpomenu - myslím že v názvu bylo slovo elektron nebo tak něják, dále si vzpomínám že knížku doprovázela vtipná postavička s textem, např si pamatuji že tam byl anymovaný obrázek na ulici kanál a v něm bodlá anténa a pod ním byl text já taky chytám kanály :D. Děkuji zajakoukoli poskytnutou informaci o této knize
kondor

#2 Příspěvek od kondor »

Tak ta "kniha" nebyla formátu A3 ale bylo to něco jako silnější sešitek formátu A5 pokud je to ono co myslíš.Tuším se to jmenovalo ELEKTRON RADÍ nebo profesor ELEKTRON RADÍ a pokud bude zítra trochu času,podívám se po ní,měl jsem ji kdysi v dílně v knihovně.Pokud ji najdu,což si myslím že bych měl protože knihy nelikviduji ale schovávám co s ní dál?Budeš to chtít asi oskenovat a někam upnout ??
Kondor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od CZJKP1 »

Ahoj, tys na to kápnul - je to tak, tak to bych byl štastný kdybys ji oskenoval, protože vzpomínky zůstávají v hlavě.

Děkuji moc
viliam

#4 Příspěvek od viliam »

kondor

#5 Příspěvek od kondor »

Dílnu jsem prohledal ale tuhle brožurku jsem nenašel.Ještě se podívám v garáži u otce,mám tam spoustu knih a časopisů v bednách ale tam se dostanu až o dovolené v srpnu.Povedu to v evidenci,pokud najdu dám vědět a naskenuju ji.
Kondor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CZJKP1 »

viliam píše:Asi máš ešte šancu:
http://www.odklepnuto.cz/aukce526434-pr ... -informuje

Když mě ,,Kondor,, řekl název tak jsem koukal na Google a toto jsem viděl. Důležitý je tam však jeden údaj: Konec aukce: 06. dubna 2009 01:21:03 a dnes je 14. července 2009
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od CZJKP1 »

kondor píše:Dílnu jsem prohledal ale tuhle brožurku jsem nenašel.Ještě se podívám v garáži u otce,mám tam spoustu knih a časopisů v bednách ale tam se dostanu až o dovolené v srpnu.Povedu to v evidenci,pokud najdu dám vědět a naskenuju ji.
Kondor

Ok, nespěchám na to, kdyby se našla tak dej prosím určitě vědet a oskenuj mě ji, byl bych rád kdyby se našla.

Děkuji
kokun

#8 Příspěvek od kokun »

viliam píše:Asi máš ešte šancu:
http://www.odklepnuto.cz/aukce526434-pr ... -informuje

Myslel to takto: Aukce sice skončila v dubnu, ale NEPRODAL!? :roll:

Měl jsem ji taky, ale kde jí bude konec :?: :roll:
Honza - kokúň

#9 Příspěvek od viliam »

Presne tak to bolo myslené, keďže sa nepredala, tak ju bude ešte mať. :)
Mirakov

#10 Příspěvek od Mirakov »

Pokud jde o tento sešitek, tak mohu oskenovat. Má to 98 stran, takže na delší dobu, nejlépe o víkendu[
Přílohy
IMAGE0008.JPG
(199.95 KiB) Staženo 33 x
kondor

#11 Příspěvek od kondor »

to MIRAKOV :
Oskenuj,pokud můžeš.Já se k tomu dostanu až v srpnu,a kdoví jestli vůbec.A až to budeš věšet někam na web,dej sem odkaz-pro všechny případy bych si to taky sosnul-jeden nikdy neví co dokáže papír když leží pár let v krabici někde ve sklepě.Díky
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od CZJKP1 »

Mirakov píše:Pokud jde o tento sešitek, tak mohu oskenovat. Má to 98 stran, takže na delší dobu, nejlépe o víkendu[

jj jde o tento sešítek, byl bych moc rád kdybys mi to oskenoval, nespěchám na to

Jirka
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od CZJKP1 »

Mirakov píše:Pokud jde o tento sešitek, tak mohu oskenovat. Má to 98 stran, takže na delší dobu, nejlépe o víkendu[

Ahoj, prosím naskenuješ mě tu brožurku
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od CZJKP1 »

Prosím oskenujete mě prosím ten sešítek ,,Profesor elektron radí a inforumje,,
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od otakarv »

CZJKP1 píše:Prosím oskenujete mě prosím ten sešítek ,,Profesor elektron radí a inforumje,,

Milý CZJKP1,kdybych tu brožůrku vlastnil já,věř mi,že už ji máš oskenovanou na svém mailu.Vždy jsem chtěl,aby se mojí synové zajímali o elektroniku,ale oni si našli jiné záliby.
Pokuď se mi podaří ji sehnat,třeba od známých a tak pod.,tak věř,že Ti ji oskenuji a pošlu.
Přeji Ti,aby tě tato záliba bavila a přinesla do života mnoho užitečného.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“