H.264/mpeg2

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
proel64
Kontaktovat uživatele:

H.264/mpeg2

#1 Příspěvek od proel64 »

Zdravim vsetkych,mam videa z dovolenky tocene s kamerou,ktora pouziva format H.264.Chcem z toho samozrejme urobit dvd.Neviem ale aky bitrate ma zvolit pri konverzii do mpeg2,aby som neznizil kvalitu obrazu a zachoval povodnu kvalitu.Ak dam plnych 9000kb/s tak mi to asi zbytocne zozere cas na dvd mediu,alebo sa mylim :?: Mozete niekto hodit radu...dik
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

9000 kbps většina playerů nevezme, bude se to sekat. Mám zkušenost, že bez problémů je až 8000, případně VBR 8000 max, 6000 average.
Nebo to nech jak to je, spousta přehrávačů DivX vezme.
Ta firemní politika s DivX, Xvid a do toho ještě Apple formáty, to je vážně sračka! :(
jave

#3 Příspěvek od jave »

proel64 píše:Zdravim vsetkych,mam videa z dovolenky tocene s kamerou,ktora pouziva format H.264.Chcem z toho samozrejme urobit dvd.Neviem ale aky bitrate ma zvolit pri konverzii do mpeg2,aby som neznizil kvalitu obrazu a zachoval povodnu kvalitu.Ak dam plnych 9000kb/s tak mi to asi zbytocne zozere cas na dvd mediu,alebo sa mylim :?: Mozete niekto hodit radu...dik

Vyzkousej toto. Mas rovnou vyrobene DVD a nic nenastavujes. Maximalni spokojenost alespon u me.
Přílohy
convertX.gif
(13.9 KiB) Staženo 99 x
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Odpovědět

Zpět na „Poradna“