Napájecí zdroj do 5 A

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
salora

Napájecí zdroj do 5 A

#1 Příspěvek od salora »

Sháním nějaký i starší používaný zdroj do 5 A vhodný pro C.B stanici a přídavným /topidlem/ zesilovačem.
Sandal

#2 Příspěvek od Sandal »

To že tam máš topidlo si nech radši pro sebe :wink: Jinak mě se velice osvědčila použitá baerie z auta.Vydrží ti na tom chodit ještě hodně dlouho.Nabijel sem to jen zástrčkovim adaptérem a naprostá spokojenost.Je to tvrdej zdroj k tomuto vhodný.Navíc nemusíš mít stach že to do toho poleze padesátka. :)
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
salora

#3 Příspěvek od salora »

jj díky za odpověd ,už jsem o tom také v minulosti četl ale nevzpoměl jsem si na to ,asi máš pravdu že to bude zřejmě pro daný účel to nejlepší z řešení ,nevím jak mi ještě dloho bude sloužit moje 88 A v autě ,má už myslím svoje za sebou /asi 4 roky ale stále je v dobré kondici/ že bych ji vzal na chalupu a koupil si novou ??? Nebo raději koupím nějakou menší /nepsal jsi jakou používáš /a auto stejně mám v úmyslu zanedlouho prodat takže ji tam raději nechám ,je teda fakt že někteří cb-čkáři volí spíše ten zdroj ale asi je to v závislosti na potřebě já to využívám spíše sporadicky a domluvím se s ženou domů cca 40km i s tím základem jenže přes den s tím rušením je to na prd proto to musím vylepšit radiátorem :D ,kde nikoho neruším je to na samotě.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“