selektívní kopírování CD-R MP3
Moderátor: Moderátoři
selektívní kopírování CD-R MP3
workhard píše:Zkopírovat v NERU jako datový disk,pak zůstane struktura zachována.
no jo, a bude pak vypálený datový disk čitelný na stolním přehrávači nebo v autorádiu MP3 ?
jinak dík, budu experimentovat na CD-RW který při neúspěchu možno smáznout
- kevin_mitnick
konosuke píše:workhard píše:Zkopírovat v NERU jako datový disk,pak zůstane struktura zachována.
no jo, a bude pak vypálený datový disk čitelný na stolním přehrávači nebo v autorádiu MP3 ?
jinak dík, budu experimentovat na CD-RW který při neúspěchu možno smáznout
MP3 palis vzdycky jako datovy disk. Jako audiodisk bys to palil jedine, pokud bys ty mp3 zkonvertoval ...
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
workhard píše:Zkopírovat v NERU jako datový disk,pak zůstane struktura zachována.
chlapi, funguje to...risknul jsem zničení jednoho CD-R (GigaMaster á5.-Kč) a povedlo se. vypáleno jako datový disk a stolní dvd přehrávač Toshiba to přečte. akorát si NERO sám navolil rychlost kopírování 32x
i když nosič byl certifikován 52x. ale to je celkem podružný detail. nůže, díky všem za rady a návrhy. tož tak...
konosuke píše:
chlapi, funguje to...risknul jsem zničení jednoho CD-R (GigaMaster á5.-Kč) a povedlo se.
taky bych se orosil, jít do takovýho rizika
Poslední dobou řeším problém (resp. neřeším, konstatuju) CD Verbatim Super azo stříbrná pomalu přestává číst stolní Philips. Bílá CD Verbatim zatím drží, special audio Verbatim LiveIt taky.
drabek06 píše:Mě se zdá že Verbatim má obecně problémy už se zápisem co tak pozoruju. Hlavně LG vypalovačky jsou na tyhle média silně háklivý a baštěj to podle náladyJá osobně CD/DVD radši nepoužívám, nevěřim životnosti zápisu . . .
verbatim media se stále těší oblibě a důveře uživatelů, nevím proč. marketing. jediné nosiče které jsem dosud zničil byly právě verbatim dvd+r a vypalovačka LG H55L, to potvrzuji. proto raději mínusy. podstatně levnější maxell baští bez problémů. CD-R EmTec nebo TDK, cena je sice vyšší než běžný průměr ale snad i trvanlivost, životnost...
konosuke píše:...chlapi, funguje to...risknul jsem zničení jednoho CD-R (GigaMaster á5.-Kč) a povedlo se. Vypáleno jako datový disk a stolní dvd přehrávač Toshiba to přečte. akorát si NERO sám navolil rychlost kopírování 32x, i když nosič byl certifikován 52x. ale to je celkem podružný detail. nůže, díky všem za rady a návrhy. tož tak...
Zřejmě má Nero uloženou tuto rychlost jako max.default po některé dřívější vypalovačce, která víc neuměla.
Ovšem to není nic proti ničemu - například na jednom noťasu se mi osvědčilo nevypalovat CD rychleji, než 16x a audio 10x. Takto vypálený záznam přečtu ještě po 5 letech (ještě, že jsem si k nim psal záznamovou rychlost). Ty záznamy, které šly na Verbatimky rychlostí vyšší, už vykazují jistou chybovost, audio CD přeskakují. A to je skladuji v slimboxech potmě v šuplíkách.