jaké VHS video koupit ??
Moderátor: Moderátoři
-
Daemon xxx
jaké VHS video koupit ??
Jen Secam už neumí, na ty nahrávky jsem používal starý přehrávač Goldstar a některé jsem si přetočil do PALu. Posloužil transkodér Secam-Pal, kdysi namontovaný a po letech zase vymontovaný z nějaké televize, když už nebyl potřeba. Jen barva je šouplá o další dva řádky dolů, což při její neostrosti zase tak moc neruší.
urbanek píše:Poslední VHSky prakticky všech značek bohužel kvalitativně na nic nestojí. Takže pokud nové video tak jedině snad Panasonic nebo Sony...
Naprosto souhlasím.Kvalitu vystřídala kvantita prodaných šmejdů v hypermarketech.Chodím ty podivné značky lidem domů nastavovat,takže vím jakej je to problém.Vzhledem k tomu,že dotyčný neměnil za 16 let VHSku,doporučuji určitě Panasonic 61.Přehledné menu a dobrá obsluha na začátku hodně pomůže zvládnout spoustu nových funkcí,které mají dnešní VHSky.Prodávám převážně Pan.61 a vím jak je těžké aby zákazníci vůbec pochopili a naučili se nové funkce používat.Bohužel závady v záruce bývají i u tohoto typu,takže přeji pevné nervy a šťastnou ruku při výběru.
-
Daemon xxx
Určitě to někdo doma zkoušel, tak neváhejte a sem s tím, díky.
Na ty staré kazety přehrávač vyhovuje a nové v SECAMu stejně nahrávat nebudu.
-
Daemon xxx
re:
Som s nim nadmieru spokojny.Pri prehravani starých kaziet tie farby su take osviežene a ako keby zregenerovane.
Ale tiež sa spolieham na starý dobrý dvojhlavový Tesla AVEX VM 6465.
VCR
-
Daemon xxx
-
83.208.153.224
Daemon xxx píše:Je pravda, že starší videa měla kvalitní šasi. Ale video z bazaru bych si nekoupil, protože nikdy nevíš, jak s ním kdo zacházel, co do něj strkal a kolik má skutečně odehráto. A dávat si video z bazaru opravovat v servisu, to bych musel být padlej na hlavu. Malá odbočka - kdysi jsem si dal v autorizovaném servisu jedné nejmenované značky opravit vymačkané čudlíky u DO - napsali výměna membrány, já vypláz 500 a nějakou dobu to šlo. Později to blblo u jiných tlačítek, tak jsem DO rozdělal a hle - machři v servisu na starou membránu nalepili kousky staniolu. Asi nejdražší staniol mého života. Od té doby na servisy nejen elektroniky xERU a opravy si dělám sám (teda pokud na to mám vercajk). Takhle to bohužel u nás chodí, a tak se moc nedivím, že si spousta lidí radši koupí nový šunt, něž by se dala okrádat a podvádět u nějakejch kriplů v servisu.
Taky jsem už pár Panasoniků spravil, ale mechniky byly kvalitní a spolehlivé než se začaly dělat Super Drive, Jak do nich začaly cpát plasty, tak stály za h*vno. Ale to už je hooodně dávno.
- JohnyBlack