Tesla AZK 052
Moderátor: Moderátoři
To jsi mě zvednul ze židle, rozdělal jsem TB 500B a porovnal s moduly od ADJ. Teď už připouštím že moduly můžou být záměnné ale při vizuelním porovnáváním jsem našel pouze jednu!! stejnou desku a to zdrojovou. Vstupní díl, signalizace i budič je NA POHLED! jiná, nevylučuju ale že elektricky jsou totožné. Ale zkoušet je prohazovat nebudu, byla by to škoda a přidělaná práce.limak píše:Ujišťuju tě, že karty z ADJ do TB pasujou (kromě kapacitní baterie 12 G, která je tam přiletovaná. Ty konektory na kartach jsou všude stejný, dávali to i do Almesů (čsl. Rack). Jediná deska vst. zesil. tam dobrotu dělat nebude, na to vem jed. Ty TBčka jsou v podstatě oplechovaný ADJ. Jinak je taky zapojená deska signalizačních obvodů. V ADJ chybí signalizace přetížení tlak. repráků, k čemu by tam taky byla. Mam to dzkoušený, známej sehnal dvě ADJčka a v práci jsme s tim skusily všechno možný... Je fajn, že to nemusíš hlídat, je to vysoce spolehlivý a hlavně blbůmvzdorný. I když kdo ví co to udělá, když do výstupu pusstíš třeba 380 V z motor. zásuvky. Takovej nekňuba se snad ani nenaje![]()
![]()
DjRix píše:Když nebudeš anonym tak se jistě najde někdo kdo ti rád pomůže.
Ale kdo, když to místy vypadá na samomluvu? Tady je to trochu schíza, hele:
Uživatelé zasílající příspěvek z této IP adresy
limak [ 12 Příspěvky ]
anonym [ 3 Příspěvky ]
lojzek02 [ 2 Příspěvky ]
keyml [ 1 Příspěvek ]
Jestli jste sousedi na jedné bráně, sejděte se a pohrabte se v tom spolu.
Jestli jste jeden, něco s tím dělejte.
- Přílohy
-
A 2400_.jpg- (57.39 KiB) Staženo 236 x
-
IMG_0358_AMP.jpg- (102.25 KiB) Staženo 217 x
limak píše:OK, Hille. Nebudu tady už víckrát oxidovat. Jestli můžeš, SMAŽ MĚ ! Bude to lepší.
Ale já tě nechci mazat, nic proti ničemu, jde jen o to, že blbě vypadá, když zrovna o prázdninách spolu diskutují dva až tři uživatelé se stejnou IP v jediném vláknu (během školního roku to tak nezvyklé není). To snad uznáš.
Co mě zajímá, je, zda jde o více unikátních uživatelů na jedné IP, nebo jde o čtyřjedinou identitu.