Canon i250

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
proel64
Kontaktovat uživatele:

Canon i250

#1 Příspěvek od proel64 »

Mam tuto tlaciaren a z nicoho nic mi prestala tlacit farebne.Urobil som vsetky cistenia,co ponuka udrzba a nic.Na cierno tlaci.Pouzivam ju uz cca 3roky.Niekde som cital,ze sa mozuucpat trisky na tlac.hlave.Ma niekto skusenosti ako to vycistit,alebo pripadne kde moze byt chyba...vdaka
mikollar

#2 Příspěvek od mikollar »

skus okenu bez alkoholu nakvapkat priamo na tie spongie ci co to je kde sa dotykaju nadrzky, a hlavicku ponorit taktiez do vody s okenou, mne to pomohlo. Ale nepotesim ta, tato tlaciaren ma v sebe chybu, po urcitom pocte stranok sa v jej programe (asi pocitadlo stranok) naplni a je potrebne ho vynulovat ale nie vzdy do ide, mne to neslo, tak musim tlacit stale v servisnom mode. Vytiahnut zo zasuvky drzat tlacitko pre zapinanie zasunut do zasuvky (stale drzat tlacidlo) zatlacit este aj tlacidlo pre rusenie tlace, pustit oba a zapnut tlacidlo.
Vogon

#3 Příspěvek od Vogon »

Ježiš NE!
Do inkoustovych bublinkovych hlav nic nelej ani nekapej krome destilovane vody.
Pokud uz si tam nasral neco jinyho tak tu hlavu vyhod.
Skoc si na benzinku kup destilku a nalij do melke misky tak pul cm.
Poskladej si papirovou kuchynskou uterku tak na ctyrikrat a dej ji do ty destilky. Na to poloz hlavu tryskama dolu.
Nech to chvilku macet a pak jeme tlac a povoluj na ty uterce s hlavou. Vytvoris tim jakoby pumpicku ktera protlaci destilku skrz. Pokud se ti na nasavacich otvorech objevi kapicky barvy tak se inkoust rozpustil. Nech to jeste chvilku macet a zkus to vrazit do tiskarny.
Chce to trpelivost, nektery hlavy se musej macet docela dlouho. Treba nekolik hodin.
mikollar

#4 Příspěvek od mikollar »

moj postup je uz posledna sanca ked ani 48 hodin v destilke nepomaha :wink:
pepik9

#5 Příspěvek od pepik9 »

Pokud barvy vypadly naraz, ne postupne zhorsene, tak je nastaveno Tisknout v odstinech sedi.
Vogon

#6 Příspěvek od Vogon »

:-D No jo, to mě nenapadlo.
Furt za vším vidím závady, to už je normálně patologický.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“