RS Alfatronic

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
drabek06
Kontaktovat uživatele:

RS Alfatronic

#1 Příspěvek od drabek06 »

Včéra jsem narazil na tenhle obchod na netu a co jsem zkoumal obchodní podmínky tak tam maj psaný že je poštovný ZDARMA. A pokud jsem to dobře pochopil tak maj sklady v Anglií a přesto tam píšou že dodání je do několika dnů 8O Nemáte s timhle obchodem zkušenosti ? Koukal jsem že tam maj poměrně levný konektory od Neutriku tak bych je tam i koupil, ale to poštovný zadara a ta dodácí doba mě je nějak podezřelá, co v tom je za fígl ?
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

Pisou to tam, tak to je asi pravda.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Fungují bez problémů, poštovný jim uhradí nadsazená cena za většinu zboží.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od drabek06 »

Tak to je paráda :D Potřebuju totiž cinch konektory NF2D a maj je tam za 115Kč s DPH což je myslím slušná cena v našich končinách . . .
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

Logistika na 150 nebo na 1500 km v určitém systému už nehraje zásadní roli, nejvíc nestojí doprava na km ale mrtvé zásoby, operace vyskladnění zboží a marketing zajišťující odbyt...
Cena u těchhle firem obyčejně progresivně padá s množstvím odebraných kusů. Je fakt, že RS má většinu položek citelně předraženou, některé mechanické díly a nářadí až nesmyslně v poměru k naší cenové úrovni. Ale fungujou.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od drabek06 »

Mno já jsem koukal :lol: Tranzistor co v GESu stojí 3Kč tam stojí 16Kč :roll: Ale na ty Neutrik konektory se to fakt vyplatí :wink: Už to mám objednaný tak jsem zvědav za jak dlouho to dojde . . .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“